Åre Golfklubb 30 år

Välkommen till våran 18 håls golfbana i trevlig fjällmiljö.

Köp ditt golfmedlemskap, greenfeemedlemskap, distansmedlemskap vid #skidåkarnasgolfklubb

 

Golfnyheter Medlemsbrev

Golfnyheter Medlemsbrev

Februari 2020

Årsmöte

Spara datumet : 1 April så håller Klubben och AB´t Årsmötet kl 18,30 Lokal kommer med senare kallelse.

Balance golf

Åre Golfklubb med golfutvecklare Joakim Ekeroth är ett Balance Golf Center from 2020.

Save the date : 14 juni inviger vi vårt golfcenter.

På Åre GK erbjuder Joakim Ekeroth dig som golfare ett innovativt kursutbud för träning både i grupp och privat utifrån Balance Golf konceptet.

Vi på Åre Gk är stolta över att vara ett Balance Golf Center. Balance Golf är ett träningskoncept som gör att du som golfare lär dig snabbare, enklare och mer skonsamt.

Filosofin bygger på att varje golfspelare är unik och därför jobbar golfutvecklaren med att individanpassa träningen så att den passar för just DIG.

Det handlar om att ge dig som golfare en ren bollträff varje gång.

http://balancegolf.se/

Personal läget

Vi söker personal till klubben, vill du eller känner du någon som vill jobba med golf?

Just nu söker vi 2 banarbetare samt 2 till reception / Cafe / Shop.

https://aregolfklubb.com/jobba-hos-oss-2020/

Ny träningsresa med Eston golf där klubbens  PRO Jocke är med som en av tränarna.

Har vi några medlemmar som är sugna på lite golf, ni kommer att bli först att ta del av Jockes nya kunskaper inom Balance golf.

https://aregolfklubb.com/traningsresa-till-cypern/

Tidningen Svensk Golf

Snart kommer du inte längre att få hem Svensk Golf automatiskt i brevlådan via Svenska Golfförbundet. Men lugn. Du kan även i fortsättningen enkelt ta del av Golfskolan, utrustningstester,

banbesök och alla andra populära inslag i norra Europas mest lästa golftidning.

Vi på din hemmaklubb har nämligen förhandlat fram det absolut bästa erbjudandet för dig

som medlem:

Du får 6 nummer för endast 239 kronor!

För varje såld prenumeration går dessutom 40 kronor till vår Åre golfklubb.

Passa på att boka redan idag!

Din länk till erbjudandet https://www.dintidning.se/SG4048

Mer info:   https://aregolfklubb.com/tidningen-svensk-golf/

Svenska Kyrkan

Kyrkan har tagit upp kollekt till förmån för golfande juniorer. Vi tackar ödmjukast för ert bidrag.

Banan

Gallring / Avverkning pågår nu för fullt på klubben. Anders Aspholm gallrar sin skog runt hål 2,4,5,6,10,12 samt att Ewa och Dennis gör lika så efter högersidan på hål 12,13.

Iden är att Gallra såsom vi gjort på hål 7,8 Genom gallringen kommer det fördelar såsom att sol och vind når greener och Fairway större delar av året, vilket gynnar oss.

Medlemsresa till Stiklestad Hotell

Vi undersöker om vi kan åka till Stiklestad och spela golf samt bo över på Stiklestad hotell någon av de två sista helgerna i April. Två dagar golf och 1 natt på hotellet.  Vi återkommer med mer information inom kort.

Logobollsförsäljning / Företagsprodukter

För dig som vill synas på dina egna utvalda golfbollar ta direkt kontakt med Göran Knutsson för mer information och beställning. https://aregolfklubb.com/logobollar/

Nya Slopetabeller

Med anledning av nytt HCP  system uppdateras alla slopetabeller. Klubbhcp är borttaget, tabellerna går nu upp till hcp 54.  Se vidare här https://aregolfklubb.com/slopetabell/

Ha det fint,

Jahn Thelin
Klubb och Banchef


Januari 2020

Medlemsavier för 2020

Första halvan av januari så har vi skickat ut årets medlemsfakturor. En del har kommit åter till klubben då dessa har haft felaktig adress. Saknar du din avi, kontakta mig så löser vi en kopia till dig.

Femklöver

Vi fortsätter med populära femklöverupplägget. Såsom fullvärdig medlem vid Åre gk kan du köpa till spelrätt vid Sandnäset, Östersund Frösö, Norderön, Storsjöbygdens golfklubbar. Tillägget är 3000:-. Kontakta mig så lägger vi upp dig såsom Femklöversmedlem.

Banan

Vinterns speciella väder har ännu inte påverkat våra greener i någon större utsträckning än tidigare år. Detta milda väder medför ofta isbildning på greenytan som sedan gör att gräset får syrebrist. När jag har varit ute och grävt i snön så kan vi konstatera ett poröst islager på ca 3-4 cm.

 Fritt spel för fullvärdiga medlemmar

Åre gk och Vallentuna gk fortsätter vårt samarbetsavtal under 2020. Vi spelar gratis på varandras banor. Uppgradera ditt medlemskap till fullvärdig medlemskap och spela i Stockholm. Gäller alla tider vardagar och helger efter 14,00.

Greenfeeavtal 2020

Samma upplägg om Greenfeerabatter gäller för 2020 som förra året.  Nya klubbar tillkommer allt eftersom. Generellt gäller dessa erbjudanden medlemmar med fullvärdiga medlemskap.

https://aregolfklubb.com/greenfee-rabatter/

Comeback till golfen

Tipsa om detta supererbjudande.

För dig som inte har varit med i en golfklubb och inte spelat de två senaste åren. Ta upp golfen igen så ger vi dig ett introduktionserbjudande betala 1400:-, gäller spelrätt och medlemsavgift.
Detta gäller dig som inte spelat under 2018 och 2019.

Värva medlemmar / hitta partners

Som medlem är du bästa ambassadören för vår verksamhet. Det hade varit grymt om vi tillsammans kan finna fler medlemmar till vår klubb. Vi behöver ständigt bli fler i klubben för att säkra vår utveckling.

Säkert känner vi några som har pausat med golfen sedan några år. Till dem kan tex comebackerbjudandet vara perfekt.

Joakim Ekeroth , klubbens PRO lägger som brukligt upp kurser för de som vill börja med golf med start i slutet av maj månad.

Världshandicap införs 1 mars 2020.

Nu närmar det sig till att Sverige inför det nya handicapsystemet. Nu finns det en onlineutbildning för dig som vill fördjupa dig om hur det nya systemet fungerar.

Till utbildningen https://aregolfklubb.com/handicap-ega/

Golfshopen tipsar,

Byt dina grepp innan golfsäsongen startar. Göran Knutson hjälper dig med bytet. Upphämtning av dina klubbor kan ske i Åre efter överenskommelse. Ring Göran för bokning 070-8584045  pris från 125:- monterat och klart.

Golfstore vid Östersund frösö golfklubb håller öppet onsdagar 11-18 från februari – April.

Verkstad

Ha det fint,

Jahn Thelin
Klubb och Banchef

Åre golfklubb


December 2019

Hej Bäste medlem,

Nu är golfklubborna utbytta mot skidor. Det är en otroligt bra säsongsstart här i Åre. Vi har full vinter sedan flera veckor där pisterna och längdspåren håller hög kvalitet.

Så här i sluttampen på året passar vi på att önska dig en god jul och ett gott nytt år.

Julklappstips! Köp ett presentkort,

Innehåller kurs i Grönt kort samt medlemskap med spelrätt i Åre golfklubb under hela 2020. Du erhåller rätt till spel på banan efter din utbildning. Pris nu till Jul 1500:- ord pris 2800:-. Erbjudandet gäller tom 31 januari 2020.

Ring eller maila för beställning eller mer info 0647-20609 info@aregolfklubb.com

Känner du någon som vill ta upp golfen,  

Nyårslöfteserbjudande för dig som inte har varit med i en golfklubb, samt inte spelat på två år. Ta upp golfen igen, så ger vi dig ett introduktionserbjudande betala Endast 1400:- för ditt medlemskap och spelrätt. Detta gäller dig som inte spelat under 2018 och 2019.

 

Inför medlemskap 2020

Alla som är medlemmar kommer att få en ny medlemsavi under januari 2020. Vi ser framemot att aktivera Er till en ny golfsäsong. Är du däremot säker på att Åre golfklubb inte blir din hemmaklubb 2020 så är vi mkt tacksamma för besked om utträde under december.

Friskvårdsbidraget

Påminner om att friskvårdsbidraget kan användas till att betala din spelrätt.

Delbetala din årsavgift uppdelat på 6 eller 12 månader.

https://golf.se/moregolf/

 

Världshandicap

Vid årsskiftet 2019–2020 görs ingen automatisk handicaprevision, eftersom det nya världshandicapsystemet införs 1 mars 2020.

Mer att läsa om vad som gäller kan du göra via denna länken.
https://aregolfklubb.com/handicap-ega/

Tidningen Svensk Golf

Eftersom Svensk Golf övergår till en prenumererad tidskrift 2020 har Åre Golf inlett ett samarbete med Svensk Golf.

På detta vis får alla Åre Golfs medlemmar ett specialpris (239 kr för hela 2020) där även Åre Golfklubb får ett bidrag på 40 kr per tecknad prenumeration. Detta bidrag är tänkt till klubbens juniorverksamhet.

Du tecknar din prenumeration av Svensk Golf via nedan länk:

https://www.dintidning.se/SG4048

 

Gräsroten

Stort tack till alla som har anslutit ert spelkort från Svenska spel till Åre golfklubb. Vi har under året fått 3820:- tack vare Er. Vill även du ansluta dig så går det bra via denna länken. Stöd Åregolfklubb via gräsroten

Ha det fint,

Jahn Thelin
Klubb och Banchef

Åre golfklubb


Medlemsbrev September 2019

Golfsäsongen börjar närma sig slutet och vi skulle därför vilja informera lite om vad som händer på klubben och banan de sista veckorna.

Klubbhuset / Receptionen / Shopen / Cafet

Söndagen den 29e september stänger receptionen/shopen för året. Klubbhuset kommer fortsatt att vara öppet så man kan komma in och gå på toa fram till den 3e oktober då vi stänger av vattnet. När receptionen stänger gäller bollränna på banan. Greenfee betalas i greenfeekuren vid klubbhuset.

Banan

Från och med måndagen den 23e september kommer vi att börja förbereda banan för vintern. Det innebär att vi bland annat kommer att höja klipphöjden på greenerna för att gräset ska växa sig starkare innan vintern. Vi kommer även att lufta på banan. Det är fortsatt viktigt att ni fortsätter laga nedslagsmärken på greenen (klockmetoden) så vi kan få en fin start på nästa års säsong.

I oktober kommer banan fortsatt att vara öppen så länge flaggorna står ute. Vid frost är det dock förbjudet att beträda banan.

Den 3-4e oktober kommer vi att blåsa ur vattensystemet så då kan det vara bevattning på. Vi kommer dock försöka undvika att vattna när det är spelare på banan.

Rangen

Den 3e oktober stänger av bollmaskinen på rangen. Vi kommer dock att lämna några mattor och en del bollar för självplock på rangen så man kan träna och värma upp innan spel. Vi vill återigen påminna om att rangebollarna hör hemma på rangen och inte får användas på banan.

Städdag

Någon städdag är inte planerad till hösten men det går självklart bra att komma och hjälpa till på vardagar fram till den 10e oktober. Kontakta då receptionen eller klubbchef Jahn Thelin på 0647-20609.

Snörgolfen och avslutningsmiddag

Vi vill även påminna er om att anmäla er till Snörgolfen den 29e september. Det är damkommitténs avslutningstävling då en dam och en herre spelar greensome. Alla spelar från röd tee och får med sig en bit snöre ut att använda på banan. Saknar du spelpartner kan du alltid höra av dig till receptionen så kan vi försöka para ihop dig med någon annan som saknar en spelpartner.

Tisdagen den 1a oktober bjuder även dam- och herrkommitén in till avslutningsmiddag på Lounge (i Stationshuset) där de kommer att kora den bästa damen och herren från tisdagsgolfen och PROns pokal. Det kostar 200kr att vara med på middagen och i priset ingår tilltugg, pizza och en dryck. Anmäl dig genom att swisha 200kr till 070-659 02 82 (Gunilla J) innan fredagen den 27e september. Alla är välkomna även om man inte spelat någon tävling.

Övrigt

Vi som har jobbat här, Jahn, Sara, Rosanna, Jesper, Robin och Martin skulle även vilja passa på att tacka alla medlemmar och gäster för en väldigt fin säsong. Vi hoppas att vi ses i vinter i backarna och på byn!

Sara Johansson

Receptionist, Åre golfklubb

Medlemsbrev Juni 2019

Banan

Trots att vi har haft en kylig Maj månad så har vi lyckats med vårbruket. Alla greener är sådda och tillväxten är bra. Vi har klippt alla greener minst två gånger vilket är kanon. Går allt som planerat öppnar vi för spel i mitten av nästa vecka, onsdagen den 5 juni. Eventuellt så behöver vi sätta någon provisorisk green.

När vi väl öppnar så är det superviktigt att vi som spelar, är mycket aktsamma mot greenerna. Rötterna är väldigt små och sköra så här tidigt på året. Därför är det extra viktigt att laga nedslagsmärken enligt klockmetoden, så att vi får fina greener.

Vi har börjat klippa Fairway och semiruff.

Vi som arbetar på banan denna sommar är undertecknad samt Jesper Häggström, Martin Caffyn och Robin Johansson.

Rangen

Rangen håller öppet som vanligt och har torkat upp på ett bra vis.

Tyvärr så har vi hittat en del rangbollar ner mot 18 green samt i älven. Rangebollarna ska vara på rangen.

Klubbhuset / Receptionen / Shopen / Cafet

Vi öppnar klubbhuset från måndag 3 juni, välkomna in och hälsa på Sara och Rosanna som jobbar hos oss denna sommar.

Städdag

Tack till gänget som var med och jobbade i söndags. Vi byggde några nya broar på hål 11. Drog ris på hål 3,9,17,18 samt runt klubbhuset. Flytt av broar på hål 5 och 12. Justering av trappen in till klubbhuset. Diverse fix med rabatter och blommor. Krattning av bunkrar. Städ i klubbhus. Plock av produkter i shopen samt lagat rangenätet. 

Golfveckan 30år– Boka in din tävlingsdag redan nu!

 https://aregolfklubb.com/are-golfvecka-2019/

 Betalning av medlemskap

För bästa och smidigaste hantering uppskattar vi om ni betalar avgifterna till bank giro med utsänd faktura. Tänk på att det tar mellan 1-2 bankdagar innan vi ser din inbetalning. Därefter aktiverar vi dig direkt. Har du inte kvar din faktura hör av dig så ordnar vi en kopia.

Jahn Thelin
Klubbchef / Headgreenkeper


Medlemsbrev Maj 2019

Banans status

Greener, alla banskötselåtgärder är genomförda så vi ligger bra till. Bara värmen kommer.  De åtgärder vi har gjort är bla , luftat, vertikalskurit, sått, lagt dukar. Värmen under dukarna är nu uppe i över 8 grader vilket är den nedre gränsen för tillväxt.

Rangen är  fortfarande ganska blöt för årstiden,  en åtgärd vi har gjort för att öka förloppet är slitsdräneringar allt för att  torka upp snabbare,  vi hoppas att kunna öppna inom de närmaste dagarna. Tillsvidare är rangen öppen med självplock.

Fairway börjar piggna till och det ser ut som att vi haft en bra övervintring.

 

Städdag

Årets vårstädning går av stapeln söndagen den 26 maj. Gör gärna din anmälan till info@aregolfklubb.com vi har en hel del ris att jobba med samt att bygga nya broar på hål 11, och allmänt fix och trix.

Vi samlas vid klubbhuset kl 10,00 och håller på fram tills kl 14,00 , lättare förtäring finns.

 

Golfveckan 30år– Boka in din tävlingsdag redan nu!

Nytt program för golfveckan, vi startar redan på söndagen med en puttingtävling och avslutar på lördagen med skidåkargolfen och en trevlig avslutnings middag . Nytt grepp vid Åre GK. Var med och göra golfvecka till ett magiskt 30 års jubileum. Att redan nu ha många bokade till tävlingsstart är en mycket god marknadsföring.

 https://aregolfklubb.com/are-golfvecka-2019/

 

Betalning av medlemskap

För bästa och smidigaste hantering uppskattar vi om ni betalar avgifterna till bank giro med utsänd faktura. Tänk på att det tar mellan 1-2 bankdagar innan vi ser din inbetalning. Därefter aktiverar vi dig direkt. Har du inte kvar din faktura hör av dig så ordnar vi en kopia.

Juniorer

Nu kör vi igång juniorträningen på Åre gk igen. Nya som gamla juniorer och knattegolfare är välkomna på söndag 26/5 kl 18,00

Välkomna hälsar Petter och Jocke.

Jahn Thelin
Klubbchef / Headgreenkeper

_________________________________________________________________________

Medlemsbrev April 2019

Glad påsk

Åre gk önskar alla sina medlemmar en riktigt härlig påsk. Åre ser ut att visa sig på sin bästa sida under veckan. Perfekt skidåkning med härligt vårväder. Sol, Sol , Sol

Prova på golf

Kom upp och hälsa på när Åre golfklubb tillsammans med Svenska Golfförbundet visar upp golfen som sport. Vi aktiverar oss på WM platån skärtorsdag och tre dagar framåt mellan 11-15.

http://www.svenskgolf.se/artiklar/artiklar/20190329/vad-sags-om-golf-pa-areskutan-i-pask/

Detta är superkul och genomförbart tack vare flera partners, vi riktar ett extra tack till Skistar för hjälpen med arrenan.

Nya golfreglerna från 2019

Grymt jobbat av Daniel och Gunilla som på ett mkt bra och illustrativt vis hade genomgång av de nya reglerna, vid årsmötet visades bla. Några bra filmer. Ett av de bästa tipsen för att sätta sig in i vad som gäller, är att ladda ner regelappen, se här https://aregolfklubb.com/nya-golfregler-2019/

Träningshelgen för Damer

Det börjar fylla på med anmälningar till helgen 15-16 juni. Säkra din plats. Boka Nu.

https://aregolfklubb.com/damlager/

NYHET Medlemskap Par mitt i Livet

Vi vill uppmärksamma att dig om att klubben har beslutat att justera åldersgränsen.
Medlemskap för två föräldrar med spelrätt 4300:- om du har barn som inte är äldre än 12 år.

Banans status

Nu är det nära, så snart att det börjar bli lite varmare så kommer vi att starta snöröjning på våra greener och vägar till och från. Detta för att påskynda våren så att stödsådden kan ske skyndsamt. Men först hoppas vi kunna njuta lite av den 5 årstiden här i Åre.

Åre golfklubb fyller 30 år under 2019, vi firar som störst under golfveckan. Planera din semester till vecka 31. Till dig som kommer att resa och behöver boende så finns det och kommer att läggas upp på hemsidan olika golfpaket.

Jahn Thelin
Klubbchef / Headgreenkeper


Medlemsbrev Mars 2019

Årsmöte,

Tisdagen den 2 april så är det dags för årsmöte.

I samband med mötet så får vi en genomgång av de nya golfreglerna. Vi ser framemot din anmälan samt att du kommer och förgyller vårt möte. Kunskap ger fördelar;)

17.00  Nya reglerna presenteras av Daniel Larsson och Gunilla Johansson.
18,15  Fika och smörgås
18,30  Årsmöte enligt klubben stadgar

Anmälan görs till info@aregolfklubb.com

Damernas program

Som vanligt är det full fart på klubbens damer. Sommarens program ligger uppe på hemsidan.
Planera din tid och anmäl dig till sommarens första läger  https://aregolfklubb.com/damkommitten/

Banans status

Trots årets omväxlande väder har vi inte speciellt mycket isbildning på greenerna. Detta ger hopp om en bra start på golfsäsongen. Det är dock för tidigt att dra för stora växlar av läget.

Shopen / Golfstore

1 juni öppnar vi shopen i Åre och det är Göran Knutson som fyller upp shopen med diverse godsaker från Golfstore.  Göran har sin bas vid Östersund Frösö gk. Denna lösning ger oss många fördelar med ett sortiment som vi inte hade klarat av själva. Göran har även en svingstudio i Östersund som är öppen året runt för utprovning av rätt klubba, skaft etc. Nu under vintern så är det öppet onsdagar 11-18. Passa på att byta grepp eller uppgradera din utrustning.

http://www.ostersund-froso.golfstore.se/

Tävlingar

JH Bäst Ladies går av stapeln 7-8 september på Storsjöbygdens GK. Se till och bilda lag och var med och spela. Man är fyra i varje lag och spelar både partävling och singelspel och vi kan ha hur många lag som helst från oss.  Inbjudan med info kommer under våren.

Boka starttider i mobilen

Tips, ladda ner Svenska golfförbundets app MGBokning som är utvecklad av Golfers. Här är det lätt att boka och söka efter banor. Här syns dina bokningar, appvänner, favoritbanor.

Prova på golf i samarbete med SGF

Nu är det spikat och klart. 17 april gästar Åre gk och SGF Duveds skola. Ca 70 elever får möjlighet att prova på golf under deras lektion. Vi fortsätter 4 dagar på WM platån för att visa upp golfen och Åre gk mellan 18-21 april. Kom förbi eller anmäl dig som volontär, mailto:info@aregolfklubb.com

Ha det fint,

Jahn Thelin
Klubbchef / Headgreenkeper


Medlemsbrev Februari 2019

Avgifter för 2019

Har du fått din faktura för 2019 års medlemskap? det har visat sig att några kuvert har kommit bort med posten. Men det är inga problem, vi mailar ut din faktura bara du hör av dig till mig. Info@aregolfklubb.com

Golfhäftet Kampanj

Vi har kvar några golfhäften, Köp golfhäftet + via Åre golfklubb mellan 24 januari – 28 februari så får du golfhäftet plus på köpet. Värde 199:- Ring eller maila klubben så skickar vi ut häftet till dig. Kostnad 495:-

https://aregolfklubb.com/kop-golfhaftet/

NYHET  Femklöver

2019 så är Sandnäset med i samarbetet om utökad spelrätt. Köp till Spelrätt på 5 banor i länet för endast 3000:- .

https://aregolfklubb.com/jamtlands-femklover/

Grönt kortkurser är fastställda

25 – 26 maj samt 8-9 juni kör Jocke Ekeroth igång lektioner för dig som vill börja spela golf
Kanske du känner någon kamrat som kan rekommenderas till att börja med detta fina spel.

https://aregolfklubb.com/borja-spela-golf/

Tävlingar 2019

Många av årets tävlingar är registrerade i GIT och klara för att anmäla sig.

Åre golfklubb fyller 30 år under året och vi kommer att fira det under årets golfvecka. Golfveckan spelas vecka 31 mellan 29 juli – 3 augusti. Planera din ledighet inför årets happening. Golfpaket kommer att läggas upp på hemsidan som kanske kan passa dig som behöver boende under perioden. Fyll på anmälningslistan redan idag 🙂

Ha det fint,

Jahn Thelin
Klubbchef / Headgreenkeper

Åre golfklubb


Januari 2019

Golfhäftet Kampanj

Köp golfhäftet via Åre golfklubb mellan 24 januari – 28 februari så får du golfhäftet plus på köpet. Värde 199:- Ring eller maila klubben så skickar vi ut häftet till dig. Kostnad 495:-

https://aregolfklubb.com/kop-golfhaftet/

Värva medlemmar / hitta partners

Som medlem är du bästa ambassadören för vår verksamhet. Det hade varit grymt om vi tillsammans kan finna fler medlemmar till vår klubb. Vi behöver ständigt bli fler i klubben för att säkra vår utveckling. Vi har några saker på gång som kanske kan leda till att vi blir fler.

Säkert känner vi några som har pausat med golfen sedan några år, till dem kan vårt nyårslöfte passa.

Eller vårt nya samarbete med spel på Vallentuna gk.

NYHET  Nyårslöfteserbjudande 

Tipsa om detta supererbjudande,

För dig som inte har varit med i en golfklubb och inte spelat de två senaste åren. Ta upp golfen igen så ger vi dig ett introduktionserbjudande, betala 1400:-, gäller spelrätt och medlemsavgift.
Detta gäller dig som inte spelat under 2017 och 2018.

NYHET Fritt spel för fullvärdiga medlemmar

Åre gk och Vallentuna gk har ingått samarbetsavtal inför 2019 års spel. Vi spelar gratis på varandras banor. Uppgradera ditt medlemskap till fullvärdig och spela i Stockholm. Gäller alla tider vardagar / helger efter 14,00.

Personal till klubben

Vi har det inte klart med alla tjänster inför sommaren såväl i receptionen som på banan.

Vi söker en 75% tjänst till reception/cafe/shop samt 1-2 banarbetare. Välkommen att söka eller tipsa oss.

Prova på golf i samarbete med SGF

Under påsken så tar vi upp prova på golf på WM platån samt vid skolan i Duved. Syftet är att locka allt fler till golfbanan. Vill du ställa upp en dag och representera Åre golfklubb mellan den 18-21 april? Sänd ett mail eller ring mig.

Veteraner

Tack till Calle och Christina som kör vidare och håller i taktpinnen för Veterangolfen på torsdagar. https://aregolfklubb.com/veteraner/

Ha det fint,

Jahn Thelin
Klubbchef / Headgreenkeper

Åre golfklubb


December 2018

Nu är det mest skidor som gäller i Åre. Fredagen den 7 december öppnade WM 8:an. Ser magiskt ut i backen.

Här på kansliet är det full fart med att avsluta 2018 års räkenskaper samt förberedelser inför ett nytt verksamhetsår. Vi önskar Er alla en bra Decembermånad samt en God Jul. Som julklappsförslag har vi tagit fram ett mycket attraktivt erbjudande.

Årets julklapp! Köp ett presentkort

Innehåller kurs i Grönt kort samt medlemskap i Åre gk under hela 2019. Du erhåller rätt till spel på banan efter din utbildning.  Erbjudandet gäller tom 31 januari 2019.

Inför medlemskap 2019

Alla som är medlemmar kommer att få en ny faktura under januari 2019. Vi ser framemot att aktivera Er till en ny golfsäsong. Är du däremot säker på att Åre gk inte blir din hemmaklubb 2019 så är vi mkt tacksamma för besked om utträde under december.

Nyhet 1

För er som har medlemskapsformen Par mitt i livet. Åldersgränsen höjs från max 6 år till max 12 år.  Alltså, föräldrar som har barn upp tom 12 år betalar 4300:- för två medlemskap samt spelrätt.

Nyhet 2 / tipsa en spelpartner.

Nyårslöfteserbjudande  för dig som  inte har varit med i en golfklubb och inte spelat på två år. Ta upp golfen igen så ger vi dig ett introduktionserbjudande betala Endast 1 400:- för ditt medlemskap och spelrätt bokas före 31 januari 2019. Detta gäller dig som inte spelat under 2017 och 2018.

Friskvårdsbidraget

Påminner om att friskvårdsbidraget kan nyttjas till att betala din spelrätt.

Delbetala din årsavgift uppdelat på 6 eller 12 månader.

More golf

Nya golfregler som börjar gälla 1 /1 2019

Ladda ner en app som heter Rules of Golf (i appstore sök efter golfregler 2019 så hittar ni). Fiffigt att kunna söka visuellt eller bläddra i reglerna. Det finns även filmer på Youtube.

Se filmerna här

Gräsroten

Stort tack till alla som har anslutit ert spelkort från Svenska spel till Åre golfklubb. Vi har under året fått 3573:- från Svenska Spel tack vare Er.

svenskaspel.se/grasroten

Medlemsresan 2019

Till vårens medlemsresa till Vilamoura, Portugal, har 16 spelsugna golfare anmält sig. Anmälan är stängd sedan en tid, men planera gärna in denna trevliga tillställning till våren 2020.

Ha det fint,

Jahn Thelin
Klubbchef / Headgreenkeper


Medlemsbrev 4 oktober 2018

Säsongen 2018

Nu börjar det närma sig säsongsavslutning. Året har varit mycket bra på flera vis. Banan har varit i fin kondition och vi har fått ett bra rykte, antal gästspelare har ökat rejält. Därutöver finns flera saker att berätta, vilket vi gör på kommande årsmöte.

Banan

Bevattningssystemet är nu tömt vilket innebär att bollmaskinen stänger under dagen. Rangen är öppen för självplock, med några mattor utlagda.
Hur länge banan är öppen vet jag inte i dagsläget, vi har slutat att klippa alla spelytor. Greenerna kommer att luftas och dressas till veckan. Eventuellt så vältar vi också. Vilket är beroende på väder.

Spel är tillåtet tillsvidare men inte då det är frost, när det är frost så är det förbjudet att gå på banan. Plantan dör och förutsättningarna till en lättare säsongsstart försämras rejält. Tack för visad hänsyn.

Vi uppskattar också om vagnar inte dras på foregreen, vi har några slitna ställen som mår bra av att inte beträdas. Tex 8 green höger.

Idag stänger vi klubbhuset, så tyvärr har vi inte någon toalett längre.

Medlemsundersökning

Ett stort tack till alla som genomförde undersökningen. Detta är 2 året som vi gör denna undersökning. Era svar ligger helt klart till grund för kommande planering. Så fortsätt att fylla i enkäten när det kommer till dig.

 Ha det fint,

Jahn Thelin
Åre golfklubb


Medlemsbrev 30 juni 2018

Banan

Till helgen så räknar vi med att hela banan är öppen med ordinarie greener.

Arbetsdag

Påminner om att det är arbetsdag på banan nu på söndag den 3 juni, ta gärna med egna krattor. Vi håller på mellan 10-15.

Shopen / klubbhuset / receptionen

Från 1 juni bemannar vi i huset, shoppen och cafet sätts upp allt eftersom. Vi har dock börjat fylla på i shopen med nya spännande saker. Fina introduktionspriser.

Poletter och rangekort kommer att säljas till ett lägre pris inne i shoppen.

Från fredag börjar vi med tidsbokning alla tider. Ankomstregistrering gör ni i shopen innan ni slår ut.

Demodagar

Vi är mycket stolta att kunna presentera två demodagar i Åre.

Fredagen den 1 juni mellan 12-18 så är Titleist här med all sin utrusning samt måndagen den 4 juni kommer Callaway mellan 15-19. Kom och prova nya klubbor på rangen.

Påminner om tävlingar

Lördag 9 juni så är det tävling på Åre gk enbart för tjejor, priser från Callaway.

Söndagen den 19 juni spelas Landskampen på Stiklestad greenfee 150:- startavgift 100:-  //

Nya medlemmar

Vi har ett antal nya medlemmar som fyllt på i klubben senaste veckorna. Varmt välkomna skall ni vara till oss.

Jahn Thelin


Medlemsbrev 23 Maj 2018

Banan

Torsdag den 24 maj kl 12,00 så öppnar vi hela banan. De första dagarna så kommer vi sätta ett par st provisoriska greener vi har någon green som behöver komma igång lite mer innan vi släpper på spel. För att vara så här tidigt på säsongen så kan vi presentera en bana förhållandes bra skick. Hoppas att ni instämmer i detta.

Vi som jobbar med banan detta år är Janne, Jesper, Martin, Jonas

Arbetsdag

Söndag den 3 juni träffas vi på klubben kl 10,00 och håller på fram till 15,00 under dagen bjuds det på fika med något tilltugg. Ta gärna med dig kratta och handskar om ni har.

Vill någon komma ut och göra en insats vid andra tillfällen så ring, vi har alltid saker som behöver göras. Ju mer hjälp vi får desto bättre blir det.

Klubbhuset

Receptionen och shopen kommer att bemannas från den 1 juni. Fram till dess så är det öppet in till toaletten via verandan. Lite rörigt i lokalen för närvarande. Dock finns det toalett.

Bollmaskinen

I dag 23 maj så fick vi driftstopp i den nya modulen som hanterar kortbetalning, en ny enhet är skickad och förhoppningsvis på plats till helgen. Fram till dess så kan vi erbjuda självplock på rangen. Ledsen för detta men inget som vi kan påverka.

Juniorer

Hej alla juniorer,
Nu ska vi börja med träningen igen.
Vi kör igång torsdag 31 maj kl 17,00. Vi kommer att köra golfkul för barnen mellan 4-6 år om intresse finns. Juniorträning från 7 år och uppåt.

Varmt välkomna Jocke, Petter och Tobias.

Tävling

Lördag den 9 juni så arrangerar vi en tävling enbart för damer. Det blir spel över 18 hål poängbogey med fina priser från Göran Knutson via Callaway.

Söndagen den 10 juni så är det dags för landskampen som spelas i Norge, Stiklestad. Kul om vi får ihop ett bra gäng som kan representera vår klubb.

 Ha det fint,

Jahn Thelin
Åre golfklubb


Maj 2018

Banan

Rangen har öppnat för självplock.
Snart har det torkat upp och vi kan starta bollmaskinen och plocka bollar med maskin.

En ny bollmaskin, med ett nytt betalsystem är på ingång. Vi tar bort kontanter och ersätter systemet med rangekort och betalkort samt poletter.

Köp rangekort och använd möjligheten för friskvårdsbidraget.

Vi passar även på att tacka Åre Måleri och kakel som fyllt på med nya bollar.

Nu har vi fått bort snön från alla greener och vi kan konstatera att det ser förhållandevis bra ut på ett flertal greener. Till kommande vecka så kommer vi fortsätta med att lufta, vertikalskära, stödså , dukar på och av samt starta bevattningen. Därefter håller vi tummarna för att fröna gror på ett bra vis i vårvärmen.

Medlemskorten

SGF upphör med de fysiska medlemskorten. Det är genom ditt golf ID som alla klubbar i norden ser att du har betalt din avgift för året och har ett aktivt medlemskap.

För spel utomlands så rekommenderar vi att ett hcp bevis skrivs ut via min golf.

Utmärkelser

Vid årsmötet utdelades distriktskort till följande personer för deras idella arbete och hjälp med banan / klubbens verksamhet. Tack igen till,

Yngve Larsson, Tony Sjökvist, Peter Larsson, Magdalena Waller Dahlgren, Mattias Rutgersson.

Pro

Snart är vi igång med ny säsong på Åre golfklubb. Jag har just kommit hem från golfresa i Portugal och är så laddad inför sommaren. En nyhet för alla är att kunna utnyttja friskvårdsbidraget för kurser och privatlektioner.
Jag kommer att ha medlemsträningar en gång i veckan och ge privatlektioner. Under maj och juni har vi två nybörjarkurser och damlägret kör vi 16-17 juni. Träning för våra juniorer blir det också, mer info kommer på klubbens hemsida och Facebook sida.

Bokning av kurser och lektioner görs till mig på tel 0709-890265

Jocke
PGA PRO
Åre GK
Ser fram emot att få träna er i golf i sommar!

Vi ses på klubben!

Janne


April 2018

”Jämtlands Fyrklöver”

”Mer golf åt folket – mer friskvård!”. Hur gör man för att åstadkomma det?

Vi tror att man åstadkommer det genom samarbete.

Storsjöbygdens GK, Östersund-Frösö GK, Norderöns GK och Åre GK har av den anledningen startat ett samarbete för att erbjuda mer och bättre golf för alla våra medlemmar.

Samarbetet kallas ”Jämtlands Fyrklöver”.

Det ger mer golf åt folket och vi kör igång redan säsongen 2018!

Nu kör vi!

Hur fungerar ”Jämtlands Fyrklöver”?

Man börjar med att vara medlem med full spelrätt vid en av de fyra samarbetande klubbarna.

Därefter kan man köpa ett tillägg för full spelrätt på de övriga banorna,

Totala kostnaden för spelrätten är densamma oavsett vilken hemmaklubb man har.

6500 kr för seniorer, 22 år och äldre.

3000 kr för juniorer upp till och med 21 år.

Alla upp till och med 17 år har fritt spel på samtliga banor i länet.

Kontakta din klubb för att få mer information om detta fantastiska erbjudande!

Åre GK : info@aregolfklubb.com

Glöm inte att nyttja ditt friskvårdsbidrag som nu även gäller fullt ut för golf – toppen va!

Friskvårdsbidraget

Det skrivs mycket i medier om golf och friskvård. En grundregel är dock att du måste vara anställd vid ett företag samt att företaget erbjuder dig en slant att nyttja för friskvård. Din arbetsgivare skall även godkänna golf som aktivitet. Därefter så kan din arbetsgivare betala åter till dig kostnader som tex är årsavgiften för spelrätten, greenfeespel (max 1000kr per runda) , träning med klubbens PRO, Rangekort.  Maxbeloppet är 5000:- per år.

Din faktura för 2018

Alla fakturor är utskickade under januari månad. Fakturorna är skickade till den adress som ligger i GIT. Vi har fått åter en del fakturor, troligtvis så har du bytt adress eller att posten inte har hittat till din brevlåda. Kanske du saknar din faktura av andra orsaker! Sänd en mail eller ring så får du en kopia gällande årets avgifter.

Vi ser framemot att ha dig fortsatt såsom medlem.

Banstatus

Banan är fortsatt täckt av snö, Jämtland har fortfarande en makalös vinter. Det som sker just nu är service på maskiner och andra förberedelser så att vi kan starta upp så fort att vädret tillåter.

Tävlingar

Damkommitten har nu färdigställt tävlingsprogrammet för tisdagarna, tävlingarna ligger uppe i GIT där anmälan även anmälan sker.
https://aregolfklubb.com/damkommitten/

Årsmöte 2018

Nu är det nära till årsmötet den 9 April  kl 19.00.

Plats ; Holiday club
Greenfeeavtal

Vi utökar vårt samarbete med fler klubbar, nu har vi även ett avtal med Sundsvalls golfklubb.

https://aregolfklubb.com/greenfee-rabatter/

Pro

Känner du någon som vill börja spela golf. Den 26-27 maj så startar den första kursen för grönt kort.
https://aregolfklubb.com/borja-spela-golf/

 

Golfhäftet = golf för halva priset på över 900 banor

Vid köp av Golfhäftet får ni en handske på köpet (Wilson Feel Plus)! Kampanjen startar 23:e mars och slutar 1:a maj.

Gör din beställning via klubben info@aregolfkubb.com eller ring 0647 20609 .

Världshandicap införs till 2020

Nu släpps mer information kring det nya världshandicapsystemet där dagens sex stora system ska bli ett. Från 2020 kommer golfare att kunna jämföra sig med varandra och spela på lika villkor överallt.

april 2017 släpptes nyheten att golfen får ett gemensamt världshandicap, WHS, år 2020. Nu kommer de första detaljerna kring hur systemet ska fungera. Den största skillnaden är att spelarens handicap baseras på snittet av de åtta bästa av de tjugo senast registrerade handicapronderna.

”Det är viktigt att golfaren under 2018 och 2019 registrerar så många handicapronder som möjligt.”

Golfspelaren behöver bara ta reda på sin spelhandicap, spela och registrera scoren efter ronden i datasystemet Min Golf där sedan aktuell handicap visas.

– Eftersom världshandicapsystemet bygger på snittscorer är det viktigt att golfaren under 2018 och 2019 registrerar så många handicapronder som möjligt, både bra och dåliga. Ju bättre underlag, desto mer riktig handicap får spelaren 2020, säger Claes Grönberg, regelansvarig på Svenska Golfförbundet.

Några av nyheterna:

Snittet av de åtta bästa handicapronderna av de tjugo senaste blir spelarens handicap.

För att en formsvacka inte ska kunna höja en spelares handicap alltför mycket på kort tid finns ett tak, en maximal höjning under en tolvmånadersperiod.

Slagspel och poängbogey är spelformer som gäller för handicapronder. Här kan dock länderna göra egna utvidgningar och godkänna någon ytterligare spelform.

Ha det fint,

Jahn Thelin
Åre golfklubb


Mars 2018

Logobollar

Nu är det kampanj på Logobollar. En förträfflig möjlighet att synas med ditt företag.
Ring Göran Knutson så hjälper han dig med din beställning, 070-8584045
https://aregolfklubb.com/logobollar/

Greenfeeavtal

  • Vårt distrikt fortsätter med (Distrikt greenfee) lägre avgifter vid spel på grannklubbarna.
    Ta del av respektive klubbs avgifter på deras hemsidor. Klubbarna finns samlade under Jhgdf hemsida. http://www.jhgolf.se/
  • Populära speldagar med Röd avgång fortsätter, spela för 150:- på Sandnäset, ÖGF, Storsjöbygden, Norderön, Åre. Lägsta möjliga avgift vid spel på dessa 5 klubbar.
  • Avtal med Stiklestad, Stjördal och Hussborg löper vidare.
  • Vallentuna i Stockholm har vi avtal med för fullvärdiga medlemmar, spela för halva priset.

https://aregolfklubb.com/greenfee-rabatter/

Lokala regler

Varje år kontrolleras och eventuella justeringar genomförs av klubbens lokala regler, oftast sker det genom att golfens regler förtydligas eller att någon förändring skett. Bifogar länk till 2018 år upplaga.
https://aregolfklubb.com/lokala-regler/

Banstatus

Banan är täckt med massor av snö, Jämtland har en makalös vinter för tillfället.
Vill du träna och spela golf så rekommenderar vi Norrgyms golfsimulator http://norrgym.se/simulatorhall/

Tävlingar

Först ut att anmäla sig till Golfveckan var Fredrik och Cajsa Öster.  Häng på du ocksåJ

Årsmöte 2018

Årsmötet är planerat till den 9 April, eventuella motioner skall vara inkomna senast 4 veckor innan mötet. En separat kallelse kommer senare via mail samt att det redan nu finns information på hemsidan. Reservera kvällen från kl 19.00.
https://aregolfklubb.com/stadgar/

https://aregolfklubb.com/arsmote-9-april/

Partners

Vi har nu möjlighet att erbjuda ditt företag en plats såsom hålsponsor. För närvarande har vi 2 lediga hål. Vi har även skyltplatser vid rangen.
https://aregolfklubb.com/exponera-ditt-foretag-pa-golfbanan/

Personal 2018

Det är med stor glädje jag kan berätta, att våra duktiga och härliga medarbetare återkommer till sommaren. Sara Johansson i receptionen och till banan har vi Martin Caffyn samt Jesper Häggström. Det kvarstår ett par tjänster som jag hoppas snart är tillsatta.

Pro

Känner du någon som vill börja spela golf. Den 26-27 maj så startar den första kursen för grönt kort.
https://aregolfklubb.com/borja-spela-golf/

Juniorer

Här behöver klubben förstärkning, är du den som brinner för Åre GK eller helt enkelt tycker att det är viktigt för klubben att juniorverksamheten fortsätter att utvecklas. Klubbens målsättning är att tillsammans med medlemmarnas hjälp ta ett rejält språng framåt. Vi söker nu er som vill hjälpa till och driva detta framåt. Det kan vara så enkelt att du som har barn/juniorer som vill spela golf och då kan passa på att hjälpa till. Kunskap om golf är inte nödvändigt, det viktiga är att du vill hjälpa till att bygga och forma framtidens medlemmar.

Kontakta Petter tel 0768-585610  eller Jocke tel 070-989 02 65

En ledarutbildning genomförs den 19 maj riktad till föräldrar och äldre juniorer som vill ta 1 steget till att utveckla våra juniorer.

Golfhäftet = golf för halva priset på över 900 banor

Nu börjar vi sälja golfhäftet. Stötta klubben och gör din beställning till info@aregolfkubb.com alt ring 0647 20609 . Betala med swish eller mot faktura.

Ha det fint,

Jahn Thelin


Februari 2018

Ny slope på banan

Banan har under hösten 2017 slopats om. Detta sker vart 10 år för att se om det har blivit några förändringar under tiden. För Åre golfklubbs del så är det mest längden som har förändrats. Därutöver är hänsyn tagit till klipphöjder och ruff vilket har lett till att en del Hcp-grupper har fått något extra slag.

Hålens index är också justerade, en av de största förändringarna är hål 18, justerat från tidigare 2 och nu 8.

Gå in på länken för att se hur det påverkar ditt hcp SLOPKALKYLATOR

Banstatus

Vi har mycket snö på hela banan, vi har heller inte haft så mycket regn och tö. Vilket medför att greenerna har mindre isbildning än de två senaste åren. Ungefär hälften av greenerna är utan is helt och hållet.  Detta kan leda till en lättare start av vårbruket och förhoppningsvis har vi en hygglig överlevnad av greengräset. Men det är svårt att ta ställning till för tillfället.

Tävlingar

Tävlingsveckan är nu spikad till vecka 31, vi spelar från måndagen den 30 juli – lördagen den 4 augusti.

Måndag / Krögargolf, Restaurangerna i Åre – Duved står för fina priser.
Tisdag/ Nordic Refit, Magdalena som är en grym Naprapat i Åre by fixar priserna.
Onsdag / Holiday Club, en tävling som nu har blivit en klassiker.
Torsdag / Peak Performance återkommer för andra året.
Fredag / Golfstore med Göran Knutsson från ÖFG är värd för denna tävling.
Lördag / Skidåkargolfen, bästa prisbordet någonsin. +40.000:- till prisbordet, med temat skidåkning.

Ett flertal av de övriga tävlingarna ligger även uppe i systemen.

TÄVLINGSKALENDER

Till dig som bor långväga så kommer det att finnas ett flertal olika boende som vi rekommenderar och här går det att boka golfpaket under golfveckan. Håll utkik på hemsidan.

Första gången det händer Åre gk

Under 2018 så kommen en av våra medlemmar att göra en satsning till Senior British Open. Stefan Arneson som han heter är en av klubbens bästa spelare och under senaste året har han vässat formen rejält. Läs och ta del,  SENIOR BRITISH OPEN

Årsmöte 2018

Årsmötet är planerat till den 9 April, eventuella motioner skall vara inkomna senast 4 veckor innan mötet. En separat kallelse kommer senare via mail samt att det redan nu finns information på hemsidan. Reservera kvällen från kl 19.00.
STADGAR ÅRE GOLFKLUBB

ÅRSMÖTE 9 APRIL

Friskvårdsårdsbidraget

Äntligen har golfen blivit avdragsgill, men det finns en del att förhålla sig till.
Bifogar en länk med aktuell information från SGF.

FRISKVÅRDSBIDRAGET

Pro

Känner du någon som vill börja spela golf. Den 26-27 maj så startar den första kursen för grönt kort.
GRÖNT KORT / BÖRJA SPELA GOLF

Klubbhuset

Länge har vi funderat kring hur vårt klubbhus kommer att utvecklas. För att komma vidare med denna planering söker vi några medlemmar som vill ingå i en grupp, gruppens namn blir KLUBBHUSETS VÄNNER.  Ett syfte är att göra en plan för hur ökar vi mysfaktorn i befintligt hus.  Denna grupp kan eventuellt få i uppdrag att bygga ett nytt klubbhus och hur gör vi då?

Vill du vara med, ring kansliet 0647-20609 eller sänd ett mail till info@aregolfklubb.com

Juniorer

Här behöver klubben förstärkning, är du den som brinner för Åre GK eller helt enkelt tycker att det är viktigt för klubben att juniorverksamheten fortsätter att utvecklas. Klubbens målsättning är att tillsammans med medlemmarnas hjälp ta ett rejält språng framåt. Vi söker nu er som vill hjälpa till och driva detta framåt. Det kan vara så enkelt att du som har barn/juniorer som vill spela golf och då kan passa på att hjälpa till. Kunskap om golf är inte nödvändigt, det viktiga är att du vill hjälpa till att bygga och forma framtidens medlemmar.

Kontakta Petter tel 0768-585610  eller Jocke tel 070-989 02 65

Golfhäftet

Nu börjar vi sälja golfhäftet. Gör din beställning till info@aregolfkubb.com betala med swish eller mot faktura. Nu över 900 golfbanor att spela för halva priset.

BESTÄLL DITT GOLFHÄFTE HÄR

Ha det fortsatt fint

Jahn Thelin
Åre gk


Januari 2018

Hej bästa medlem,

I kalendern så har vi den 12 januari. I Åre är det den snörikaste vintern på många år. Skidåkning utför och på längden är helt perfekt.

Många frågar mig vad som sker på klubben under vintern!

Som ni säkert vet är det jag tillsammans med styrelsen och Era ideella insatser som arbetar denna tid på året.

På kansliet sker massor med avstämningar från det gångna verksamhetsåret. Detta i våra system gällande, medlemmar, ekonomi, förberedelse inför kommande verksamhetsår.

I GIT ses alla artiklar över så att vi har rätt prissättning samt giltighetstider, starttidsschemat förbereds så att det går att boka tider till sommaren. Därmed behövs även alla startförbud läggas upp för kommande tävlingar samt rätt greenfeepriser för alla olika kategorier. En hel del statistik sammanställs.

Som ni säkert har uppmärksammat så har en faktura för 2018 års avgifter landat i er brevlåda. Detta året blev det 768 kuvert med ett följebrev.

Ny budget upprättas, styrelsemöten avlöser varandra med andra träffar inom distriktet, shopen, tävlingsplanering, PRO verksamheten, Hur utvecklar vi shopen samt planerar för Demodagar (klubbtest ute på klubben)

Nya avtal skrivs med klubbens partners, samt att hitta nya partners.

Diverse marknadsföringsaktiviteter samt upprättande av nya golfpaket.

Vill också passa på att tacka alla som svarat på medlemsenkäten (Players) här har vi fått ett flertal mycket bra förslag till hur klubben kan utvecklas. Styrelsen kommer till nästa möte att jobba med denna fråga.

Naturligtvis sker det dagligen eller löpande en hel del. Registrering av nya medlemmar men även utloggning av de som bytt klubb osv. Telefon, mail, postfacket, fakturering, attestering, mm.

Några prioriteringsområden just för tillfället är att anställa och få ihop ett bra gäng som jobbar på klubben i sommar. Det är endast 3,5 månader tills att vi startar med vårbruket.

Banstatus, i denna fråga återkommer jag. Skall ut och gräva på alla greener för att se om vi har någon isbildning. Förhoppningsvis är det inte lika svårt som förra året.

Maskinparken behöver alltid service under denna period. Slipning, lagning , justering av aggregat. Oljebyten och andra kontroller.

Till veckan så görs beställning av gräsfrö och gödsel. Här krävs en hel del uträkningar för att hamna rätt.

Ja, detta var lite av det som sker. Klubben behöver alltid hjälp så är du sugen på att göra något i vår gemenskap hör av dig.

På återseende

Janne Thelin

Klubbchef / banansvarig

Producerad av Designvalvet