Bli Medlem 2022>>>

Avgifter

Ansökningsformulär finns längst ner på sidan eller ring kansliet på tel. 0647 20609.
Vi garanterar snabb hantering.

Alla medlemskapstyper erhåller det grundläggande.

– Aktivt Golf-id för bokning av starttider
 Inloggning till min golf
– Medlemskap i en golfklubb ansluten till SGF (Svenska Golfförbundet)
– Spelrätt beroende på medlemskapstyp
– Världshandicap
– Tillgång till utskrift av ett hcp-certifikat för spel utomlands.
– Tidningen Golfa

Försäkringar
Alla medlemmar erhåller SGF:s ansvarsförsäkring som omfattar spel i Norden och SGF:s olycksfallsförsäkring som täcker spel i hela världen.

FULLVÄRDIGT MEDLEMSKAP

I medlemskapet ingår :

Fritt spel på banan i Åre och det grundläggande i alla medlemskap.
Fritt spel vardagar vid Vallentuna golfklubb helger efter 14.00

Senior 4 400 kr (600 kr kan återbetalas efter 8 timmars engagemang).
  • Juniorer 1 500 kr (13–18 året). (300 kr kan återbetalas efter 8 timmars engagemang)
  • Juniorer 2 100 kr (18–21 året). (300 kr kan återbetalas efter 8 timmars engagemang)
  • Knatte 450 kr (upp t.o.m 12 år). Gäller barn till fullvärdig medlem alt. boende i Åre Kommun.
Ny inom golfen medlemskap i samband med kurs i grönt kort
  • Nybörjare 1 500 kr (första året). Introduktionsmedlemskap för dig som tagit grönt kort under innevarande år.
  • Studerande 2 000 kr (Heltidsstuderande med giltig studielegitimation.
  • Familj 10 000 kr (sammanboende föräldrar med hemmaboende barn i junior- eller knatteåldern (Familj =2+2)). (1200 kr engagemangspeng kan återbetalas efter 16 timmars arbete sammanlagt)
  • Veteran 65+ 2200 kr Gäller för 9 hål per dag, alla dagar. Vid spel 18 hål betalas greenfee för 9 hål.
  • Par mitt i livet 4 600 kr (Sammanboende föräldrar med barn upp tom 12 år erhåller 2 fullvärdiga medlemskap med 2 spelrätter. (600 kr kan återbetalas efter 8 timmars engagemang)
  • NYHET Come back efter två år. 2000 kr Fullvärdigt medlemskap med spelrätt till dig som tar upp golfen efter uppehåll på minst 2 år.

GREENFEEMEDLEMSKAP

Ett greenfeemedlemskap passar troligtvis dig som spelar lite mindre.

I medlemskapet ingår:

• Grundläggande i alla medlemskap
  • 1 greenfeecheck
  • Greenfeerabatt vid spel på Åre golfklubb, pris 300:- per dag.
  • Pris 1400 kr

DISTANSMEDLEMSKAP

För dig som bor utanför Jämtland Härjedalen och som vill ha Åre Golfklubb som hemmaklubb.

golfmedlemskapet ingår:

• Grundläggande i alla medlemskap.
  • Pris  695 kr.
  • Vid spel på Åre golfklubb erhålls en lägre greenfee motsvarande länsgreenfee 350:- (2022)

PASSIV MEDLEM

Du kanske vill ta en paus i ditt golfspelande men ändå vara kvar som medlem och stödja Åre golfklubb.
Seniorer och juniorer betalar då 400 kr.

BETALNING

När ni har fyllt i ansökan syns era avgifter i min golf. Logga in på https://mingolf.golf.se/. Se knappen för obetalda avgifter, där kan ni enkelt betala och bli aktiverade direkt.