Partners


Partners

Vi är enormt tacksamma att vi har så många samarbetspartners till Åre Golflubb. Ni är alla ovärderliga! Tack!

Om du är intresserad att bli partner till oss, hör av dig till Jahn Thelin på info@aregolfklubb.com eller 0647-206 09.Huvudpartner

Skistar är vår fantastiska huvudpartner!

Gör en hål-in-one på hål 14, vid någon av klubbens ordinarie tävlingar, så vinner du ett Åre Säsongspass från SkiStar.

Åre är Skandinaviens alpina huvudstad som erbjuder förstklassig skidåkning såväl i som utanför pisten. På sommaren förvandlas Åre till en cykel- och vandringsdestination i världsklass och i den anrika fjällbyn hittar du gott om restauranger, shopping och aktiviteter året runt. Läs mer på SKISTAR.

Skistar


Hålpartners


Vi tackar alla våra 18 hålpartners!

Hål 1

Bjurfors Åre

Bjurfors Åre har förmedlat fjällnära bostäder sedan 1983. Vi som arbetar här brinner för att förmedla bostäder till den som vill ha aktivt liv som kan kombineras med arbete, fritid och avkoppling i en fantastisk miljö. Vill du köpa eller sälja en bostad i Åre? Tveka inte att kontakta oss.

Hål 2

Lundstams

Vi på Lundstams är experter på återvinning, källsortering och avfallshantering.

Hål 3

BOQUERIA

Här står maten i centrum, där vi samlas för att umgås och njuta av härlig mattradition. Det livliga bordet där allt delas, från mindre tapas till större raciones.

Hål 4

Skhoop

Det hela började i Åre 1999 med -20 °C, en glad hund, en gammal jacka och en symaskin. Det resulterade i en av världens första vintertäckkjolar. Idag säljs SKHOOPs plagg över hela världen.

Hål 5

Åre maleri och kakel

Behöver du hjälp med att måla ditt nyrenoverade hus? Ska du sätta upp nya tapeter, eller kanske renovera badrummet? Då har du hittat rätt målare och kakelsättare! Vi som arbetar på Åre Måleri & Kakel har över 60 års erfarenhet inom måleri och kakel och kan hjälpa dig med allt inom branschen. Är du i tankar kring förändring eller förbättring i ditt hem så kan du räkna med oss!

Hål 6

720 bar & restaurang Åre

På 720 serverar vi snart mat, fika och dryck i en skön och avslappnad atmosfär igen. När solen skiner har vi en stor terrass med bar där det går att ta något lättare att äta och såklart något att dricka.

Hål 7

NAB Norrmontage AB

Ett tillverkande företag med fokus på eldistribution och elkraft.

Hål 8

Broken Åre

Både Årebornas och turisternas absoluta favoritrestaurang. Broken bjuder på samma sköna stämning och atmosfär året runt. Här finns något för alla och deras Mega Burger har blivit känd för att stilla hungern på den mest hungrige gästen efter en heldag på såväl fjället som på golfbanan. Broken ligger mitt på torget, två steg från Bergbanan. Boka inte, kom hit!

Hål 9

ICA Duved

Hos oss på ICA Duved hittar du en trevlig och välsorterad livsmedelsbutik. Under hösten har vi dessutom jobbat stenhårt för att förbättra butiken. Nu hittar du alltid en välfylld delikatessdisk, nygräddade pizzor, färdigrätter, nybakat bröd samt mycket annat smått och gott i butiken. Du kan till och med göra dina inköp på internet, med hemkörning. Det ska vara lätt att handla!

Hål 10

Wersens brasserie, bar, källare

Werséns är ett jämtländskt brasseri med europeiska och svenska smaker, ärliga råvaror, en gedigen vinlista och med en ambition att alla ska hitta sin favorit i menyn. Vi har också en pizzameny med vanliga och ovanliga pizzor, lagade med omsorg och kärlek. En självklar samlingspunkt för såväl bybor som byns gäster, vi har dessutom öppet året runt. Vi tar inga bokningar utan har drop-in, bara att komma så hjälper vi er på plats.

Hål 11

Åre Holiday club

Hotellet mitt i Åre mellan fjäll och sjö där upplevelserna står i fokus. När du bokar direkt med oss ingår både Upplevelsebad, Season Sauna, SATS gym & Active Inclusive. Som Holiday Club gäst är det enkelt att komma ut på äventyr.

Hål 12

Åre ekonomipartner

Med många års erfarenhet hjälper vi ditt företag med redovisning, lön, årsavslut, skattedeklaration, myndighetskontakt mm. Det gör vi så klart helt digitalt. Vi ser till att optimera och justera ekonomifunktion för att den ska blir så bra och prisvärd som möjligt. Alltid med ett personligt engagemang. Välkommen att kontakta oss.

Hål 13

Hotell Åre gården

Åres enda boutiquehotell, mitt i hjärtat av Åre. Med anor från 1895 och med gångavstånd till både butiker, restauranger, barer, Åreskutan och nöjen.

Hotellet erbjuder utöver sköna sängar och makalös frukost, både fantastisk mat och dryck i vackra miljöer. Vinbaren och Restaurang Åregården imponerar på den mest kräsna gästen. Boka ditt boende eller din middag på Hotell Åregården | Åres äldsta hotell.

Hål 14

Skistar

Gör en hål-in-one på hål 14, vid någon av klubbens ordinarie tävlingar, så vinner du ett Åre Säsongspass från SkiStar.

Åre är Skandinaviens alpina huvudstad som erbjuder förstklassig skidåkning såväl i som utanför pisten. På sommaren förvandlas Åre till en cykel- och vandringsdestination i världsklass och i den anrika fjällbyn hittar du gott om restauranger, shopping och aktiviteter året runt. Läs mer på SKISTAR.

Hål 15

Crowded House Åre

Vi är en liten familjeägd backrestaurang i Åre som har öppet både sommar och vinter. Hos oss på Crowded House Café hittar du alltid god stämning, lokal dryck från Åre Bryggcompagni och lokalt bröd och fika från Grädda Bageri. Vi vill laga enkel men rejäl mat för den hungriga skidåkaren, cyklisten och vandraren och servera dryck och fika av riktigt bra kvalitet. Tillsammans med våra leverantörer vill vi erbjuda en så genuin känsla av Åre som möjligt. Följ oss på instagram @crowdedhousearebjornen för att se vad som händer just nu.

Hål 16

Head

I Åre, på VM-platån precis under VM:8an innan du kliver av liften, har vi vårt testcenter. Där har vi så gott som hela vårt skidsortiment. Hit är du välkommen in och testa skidor kostnadsfritt. Vi håller stängt när VM:8an är stängd.

Hål 17

KM Bolig
Nor. Rock consulting

I KM Bolig så bygger vi hus i alla storlekar med hög kvalite

I Nor Rock så tar vi alla sorters grävning, bergsprängningar samt betongarbeten

Hål 18

Johnsons el

Johnsons El etablerades 1925 i Åre. Idag finns vi i Åre, Sveg & Vemdalen. Vi har hjälpt företag och privatpersoner i Jämtlands- och Härjedalsfjällen under årets alla dagar – Hur kan vi hjälpa dig?
Boka elektriker på www.johnsons-el.se.


Övriga partners

Här presenterar vi stolt klubbens företagspartners.

Företagspartners

Skoop
Valogik

Det hela började i Åre, 1999 med -20°C, en glad hund, en gammal jacka och en symaskin. Det resulterade i en av världens första vintertäck kjolar. Idag säljs SKHOOPs plagg över hela världen.

Valogik är ett konsultbolag som grundades år 2022 och jobbar nationellt och regionalt med utmaningar inom VA-Sektorn.
Med en passion för banbrytande tekniker och hållbara lösningar hjälper vi våra kunder att optimera, planera och utveckla sina anläggningar och ledningsnät. Genom att kombinera teknisk expertis med ett miljömedvetet förhållningssätt strävar vi efter att skapa högkvalitativa tjänster som gör skillnad.
Valogik projektleder, utreder och projekterar!

Åre bed & breakfast

Åre Bed & Breakfast är ett mysigt boende i Åre med perfekt läge och gångavstånd till både by och backe. För oss är känslan viktig. Vi vill bjuda på en välkomnande atmosfär och ett skönt häng. Som plåster för trötta bergsben toppar vi med frukost med nygräddat bröd i en ombonad matsal.

Byggtjänst Åre

Företaget startades 2007 och har utvecklats till ett företag med bred kunskap och goda lokala kontakter med entreprenörer inom VVS, el, måleri och markarbete. Våren 2016 tog Jörgen Edén, André Persson Fjellner och Magnus Thuresson över verksamheten, alla var tidigare anställda i företaget. 

Ett Två Trä

Ett stort litet snickeri i Åre. Funktionalitet, god design och kvalitet som håller! Vi är ett snickeri som tillverkar och utvecklar allt från enstaka möbler och inredning av hela hus. Med stor hantverksskicklighet och lång erfarenhet från specialsnickeri jobbar vi i de flesta material och levererar möbler och inredning till allt från småstugor till hotell. 

Pentagon arkitektkontor

Pentagon arkitektkontor drivs av Håkan Nilsson (arkitekt SAR/MSA) och bedriver verksamhet inom framför allt arkitektur, men vi kan även direkt eller indirekt tillhandahålla tjänster som projektledning, upphandling, kalkyl och inredning. Vårt arbetsområde sträcker sig från tomt till äggkopp.  


Mediapartners

Åre Media network

Åre Media Network gör allt inom media i våra varumärken Kompis Reklam och TV Åre. Kompis Reklam är en liten reklambyrå med eget tryckeri i Åre, vi tar fram allt från visitkort och trycksaker till bilstripe och skyltar. I lokala TV Kanalen TV Åre erbjuder vi prisvärd exponering till Åres gäster.
Vi producerar även reklamfilm och erbjuder stillbildsfotografering.

Daus

Oss hittar ni i Verksmon, Torvalla, 5 km söder om Östersund. Vi är ett kraftfullt företag med hög kompetens inom såväl tryck som i mediaproduktion där vi ser kvalitet, service och leveranssäkerhet som självklarheter. 

 


Course partners

Tack till våra Course partners som stöttar oss på banan!

Åre Skidsport

Åre Skidsport sponsrar våra next tee-skyltar.

ICA Åre

ICA Åre har asfalterat rangen och bidragit med utslagsmattor.

Åre maleri och kakel

Åre Måleri & Kakel har stöttat oss med nya rangebollar

Hawe fastigheter

HAWE Fastigheter är Er lokala hyresvärd i Åre och Örnsköldsvik. Vi har både bostäder och lokaler. Åre Golfklubb gillar vi och stöttar sedan många år.


Skyltpartners

Här har vi några stolta partners till klubben som har valt att exponera sitt företag genom skyltar på banan.

Wange skog

Wangeskog Hyrcenter AB är en stark partner inom maskinuthyrning på den svenska marknaden med många års erfarenhet. Vi är idag Sveriges enda privatägda maskinuthyrare som är rikstäckande med drygt tjugofem lokala hyrcenter från Trelleborg i söder till Kiruna i norr. Wangeskog ingår i den familjeägda koncernen AB Gullringsbo Egendomar vars rötter återfinns inom bygg- och fastighetsbranschen. Wangeskog vänder sig till den professionella marknaden inom bygg, anläggning, industri och energisektorerna.

Deloitte

Deloitte är en branschledande tjänsteleverantör inom affärstransformationer, teknologi, revision, redovisning, skatt, juridik samt finansiell rådgivning och riskhantering. Deloitte levererar tjänster till nästan 90 % av Fortune Global 500® samt tusentals privatägda företag. Grundad på vår mer än 175-åriga historia, finns Deloitte i över 150 länder och territorier. Läs mer om hur Deloittes nära 457 000 medarbetare över hela världen gör en meningsfull skillnad på Deloitte.

Byggtjänst i Åre

Företaget startades 2007 och har utvecklats till ett företag med bred kunskap och goda lokala kontakter med entreprenörer inom VVS, el, måleri och markarbete. Våren 2016 tog Jörgen Edén, André Persson Fjellner och Magnus Thuresson över verksamheten, alla var tidigare anställda i företaget. 

AGO Vemdalen Åre

Boka ditt boende via AGO i Åre och få rabatt på greenfee vid spel på Åre Golfklubbs fina 18-hålsbana. AGO i Åre erbjuder fullt utrustade lägenheter med självhushåll i centrala Åre, Björnen, Sadeln eller Tegefjäll. Välj bland centralt belägna lägenheter med gångavstånd till restauranger, shopping och andra aktiviteter, eller ett boende med mer avskilt läge och egen uteplats.

BOKA HÄR ǀ 0647-515 00 ǀ info@agoiare.se

ICA nära Duved

Vardag eller fest? Vi har det du behöver. I butiken fyller vi varje dag på med nya färskvaror, frukt och grönt, mejeriprodukter och annat gott som förgyller din matvardag. Hos oss hittar du ostar, salami och skinkor för picknick, mys eller fest. Vi ses i butiken! 

Länsförsäkringar Jämtland

Vi är ett lokalt företag som ägs av våra kunder. Vårt mål är inte att maximera vinsten utan att erbjuda våra kunder och delägare prisvärda produkter och hög servicegrad. Om det går bra går överskottet tillbaka till dig som kund och delägare, antingen i form av återbäring eller sänkta premier.  

 

Wersens brasserie, bar, källare

Efter en dag i snö och backar är Werséns den självklara samlingspunkten, oavsett om du vill äta en långlunch, ta en drink efter skidåkningen, äta middag med familj och vänner eller hänga i baren och lyssna på skön musik. Här har du alla möjligheter. Vi är ett jämtländskt brasseri med franska och svenska smaker, ärliga råvaror och med en ambition att alla skall hitta sin favorit oavsett om du är vegetarian eller älskar en rejäl köttbit. Till detta en gedigen vinlista. Vi har också en pizzameny med vanliga och ovanliga pizzor, lagade med omsorg och kärlek förstås. I baren hittar du klassiska och nya drinkar, och på helgerna har vi dj och sena öppettider. 

Nor. Rock

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom mark- och anläggningsarbete åt både privatpersoner och företag. Vi åtar oss även uppdrag inom bergsprängning och betong. Vi håller alltid högsta kvalitet på våra arbeten och är måna om ett bra samarbete med våra kunder. Vår inställning är att varje kund ska vara nöjd med vårt arbete och vi själva ska kunna känna oss stolta över varje utfört arbete.Bli partner

Som partner når ni ut till klubbens 2 000-3 000 greenfeegäster samt ca 900 medlemmar och du stöttar såklart Åre Golfklubbs verksamhet! Här finns några olika alternativ!

Boka gärna ett möte för mer information om Åre Golfklubb. Ring klubbchef Jahn Thelin 0647-206 09 eller maila Jahn@aregolfklubb.com.

HÅLPARTNER:

 • 20 greenfee-biljetter, kan bytas mot 2 spelrätter
 • 2 personliga drivingrange-kort
 • 2 spelplatser på sponsortävling
 • Reklamplats namn/logotype på den stora hålsponsorskylten vid klubbhuset
 • Reklamplats på tavla vid gul tee 550 x 100 mm
 • Reklamplats på tavla vid röd tee 550 x 100 mm
 • Länkad logo med företagspresentation på www.aregolfklubb.com
 • Länkad logo på digital banguide

Pris: 18 500 kr ex moms

FÖRETAGSPARTNER:

 • Reklamplats med företagsnamn på sponsorskylten utanför klubbhuset
 • 1 spelrätt eller 10 greenfee-Biljetter
 • 1 spelplats på sponsordag
 • Länkad logo med företagspresentation på www.aregolfklubb.com

Pris: 7 000 kr ex moms

SKYLTPARTNER:

 • Reklamplats på parkeringen upp mot rangen, 1 dubbelsidig skylt 1000 x 400 mm
 • Länkad logo med företagspresentation på www.aregolfklubb.com

Pris: 6 500 kr ex moms

REKLAM PÅ VÅRA FYRA GOLFBILAR:
Pris: 20 000 kr ex moms

REKLAM PÅ VÅRA HYRVAGNAR:
15 vagnar under 1 år.

Pris: 15 000 kr ex moms

NEXT TEE-SKYLTAR:
Pris: 30 000 kr ex moms

REKLAM PÅ STORA SKYLTEN VID KLUBBHUSET:
1 skylt ca 3 m x 1 m.

Pris: 20 000 kr ex moms

Alla produktionskostnader för skylttillverkning (filmen) betalas av köparen.
Eventuell spelrätt faktureras privat (400 kr).