Åre Golfklubb 30 år

Välkommen till våran 18 håls golfbana i trevlig fjällmiljö.

Köp ditt golfmedlemskap, greenfeemedlemskap, distansmedlemskap vid #skidåkarnasgolfklubb

Veteraner +60

Veterangolf 2019

Vi som är lite äldre men ändå behärskar att spela golf någorlunda, så är vår uppmaning och förhoppning att Ni vill deltaga i Torsdagsgolfen över 9 hål.

Vi spelar som regel slaggolf! För att spelet skall vara socialt och trevligt så spelar alla som regel från Röd tee. (Gul tee får självfallet också användas)

Vi försöker att samlas kl 09 30, anmäler veterangolf i receptionen, betalar 50 kr för spel med efterföljande fika. Skriver själva ett scorekort, delar in oss i lämpliga bollar, starttider 10 00, 10 10, 10 20, viktigt att starttiderna hålls med hänsyn till övriga bokade tider på klubben.

Vi samlas första gången den 6 juni, med hopp om att det går att spela, annars tränar vi och pratar regler. Min målsättning är att vi ska ta upp en del av golfens nya regler, som börjat gälla i år!

Var rädd om Din hälsa, därför spela Veterangolf!

Hälsningar Calle & Christina, lite sammanhållande tillsammans med receptionen!