Åre Golfklubb 30 år

Välkommen till våran 18 håls golfbana i trevlig fjällmiljö.

Köp ditt golfmedlemskap, greenfeemedlemskap, distansmedlemskap vid #skidåkarnasgolfklubb

Skyltpartners

Vi är stolta partners till klubben och har valt att exponera vårt företag genom skyltar på banan.
Tryck på respektive logga så ser ni vilka vi är och vad vi erbjuder utöver partnerskap till golfklubben.

Med över 30 år i branschen har Mediatec vuxit till att bli ett av de största AV-teknikbolagen i Europa. Vi erbjuder avancerade lösningar för företags- nöjes- och sportevent över hela världen. De tekniska lösningarna är ”turnkey” vilket innebär att vi kan skräddarsy ljud, ljus, bild och video, rigging och transport för alla typer av stora och små evenemang

Lokal närvaro med ett världsomfattande nätverk. Hos oss får du lokal expertis och spetskompetens från vårt nätverk inom revision, redovisning, skatt och affärsrådgivning. I regionen har vi kontor i Funäsdalen, Järpen, Åre och Östersund.

Företaget startades 2007 och har utvecklats till ett företag med bred kunskap och goda lokala kontakter med entreprenörer inom VVS, el, måleri och markarbete. Våren 2016 tog Jörgen Edén, André Persson Fjellner och Magnus Thuresson över verksamheten, alla var tidigare anställda i företaget.

AGO Mitt i Åre bedriver fastighetsskötsel, städ och uthyrning av förmedlade lägenheter och hus för turistiskt boende i Åre, Björnen, Sadeln samt Tegefjäll. Från och med vintern 18/19 lanseras även en satsning på Vemdalen.

Besøk stedet der det mest kjente slaget i norsk historie fant sted. Nyt en god natts søvn i et av våre moderne og innbydende rom, og la vårt kreative kjøkkenpersonale tilberede et deilig måltid.

Vardag eller fest? Vi har det du behöver. I butiken fyller vi varje dag på med nya färskvaror, frukt och grönt, mejeriprodukter och annat gott som förgyller din matvardag. Hos oss hittar du ostar, salami och skinkor för picknick, mys eller fest. Vi ses i butiken!

Vi verkar för ett välmående näringsliv
Grant Thornton har 1200 medarbetare på 24 kontor runt om i Sverige och tillhandahåller tjänster inom revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning.

Vi är ett lokalt företag som ägs av våra kunder. Vårt mål är inte att maximera vinsten utan att erbjuda våra kunder och delägare prisvärda produkter och hög servicegrad. Om det går bra går överskottet tillbaka till dig som kund och delägare, antingen i form av återbäring eller sänkta premier.

Efter en dag i snö och backar är Werséns den självklara samlingspunkten, oavsett om du vill äta en långlunch, ta en drink efter skidåkningen, äta middag med familj och vänner eller hänga i baren och lyssna på skön musik. Här har du alla möjligheter. Vi är ett Jämtländskt brasserie med franska och svenska smaker, ärliga råvaror och med en ambition att alla skall hitta sin favorit oavsett om du är vegetarian eller älskar en rejäl köttbit. Till detta en gedigen vinlista. Vi har också en pizzameny med vanliga och ovanliga pizzor, lagade med omsorg och kärlek förstås. I baren hittar du klassiska och nya drinkar, och på helgerna har vi dj och sena öppettider.

VI MÖTS PÅ TOPPEN!
På toppen av Åres skidsystem finns det en naturlig mötesplats.
Beläget på kabinbanans bergstation erbjuder vi förutom magisk utsikt,
ett varierat utbud av mat, dryck och fika. Alltid med nybryggt kaffe och
nybakade kanelbullar.

Välkommen upp och njut av Åre!