Åre Golfklubb 30 år

Välkommen till våran 18 håls golfbana i trevlig fjällmiljö.

Köp ditt golfmedlemskap, greenfeemedlemskap, distansmedlemskap vid #skidåkarnasgolfklubb

Tränare Joakim Ekeroth

Joakim Ekeroth är klubbens Golfutvecklare

Kontakt: 0709-890265

j.eken@hotmail.com

Vad betyder Balance Golf för Åre Gk och för dig Joakim:

Joakim säger så här:

• I Balance Golf konceptet finns en tydlig röd tråd i alla golfens delar och med konceptet kan vi på Åre Golfklubb erbjuda ett innovativt kursutbud. Jag ser verkligen styrkan i det nätverket som finns bestående av tränare, klubbchefer och golfklubbar från olika delar av Sverige som tillsammans ser till att vara i framkant vad gäller golfutveckling.

Vilka styrkor har du som tränare?

• Inlärning och människor är något jag brinner för. I kombination med erfarenheten jag har från mina år som golftränare, skidlärare och säljare har jag en bred kunskap om mötet med dig som människa. Jag strävar alltid efter att försöka göra min pedagogik och metodik så enkel och rolig som möjlig.