Åre Golfklubb 30 år

Välkommen till våran 18 håls golfbana i trevlig fjällmiljö.

Köp ditt golfmedlemskap, greenfeemedlemskap, distansmedlemskap vid #skidåkarnasgolfklubb

Mediapartners

TV Åre är en del av semesterupplevelsen för Åres gäster – i hela Sverige!
TV Åre har funnits i över 30 år och ägs sedan 2015 av Åre Media Network.

Årebladet utkommer i år för 41:e året och har med åren blivit en ”institution” som fyller en viktig roll i samhället. Här ”träffas” locals med all info från föreningar till företag och kommun.
Se utgivning under “Prislista”
Förstagångskund får 25% rabatt – välkommen som kund!

Grunden hos oss ligger i grafisk design och dekaler till alla slags fordon. En specialitet vi har är dekalkit till snöskotrar, så kallade sledwraps. Vi kommer även ha matchande hjälmgrafik som du enkelt kan beställa i vår webbutik och montera själv. Utöver detta, och med tanke på vårt stora motorintresse, tar vi fram dekor och dekaler till bilar, lastbilar, MX, UTV, ATV m.m. Utöver detta producerar vi skyltar, banderoller, rollups, väggdekorer mm. Vi trycker även på klädesplagg. Vi kan i princip dekalisera allt med hårdare underlag än vatten.

Oss hittar ni i Verksmon Torvalla 5 km söder om Östersund. Vi är ett kraftullt företag med hög kompetens inom såväl tryck- som i mediaproduktion där vi ser kvalitet, service och leveranssäkerhet som självklarheter.