Åre Golfklubb Skidåkarnasgolfklubb

Välkommen till Åre golfbana, här är det bekvämt att spela och träna för t.ex. grönt kort. Åre´s 18 håls golfbana är en trevlig utmaning  oavsett ditt handicap. Bli stolt medlem i skidåkarnas golfklubb oavsett vart du bor i världen.  Åre golfklubb fungerar också som en klassisk brevlådeklubb. Boka ditt golfmedlemskap via ett distansmedlemskap alternativt greenfeemedlemskap golf vilket passar dig som spelar på flera olika banor.

 

Mediapartners

Mediapartners

 

 

 

För 38:e året utkommer Årebladet “som ett brev på posten”. Förutom de privata företagens annonser är huvuddelen av den kommunala informationen från Åre kommun publicerad i bladet.


Daus Tryckeri I Östersund är ett fjällnära och miljövänligt tryckeri!
Åre golfklubb är stolt nyttjare av Daus tjänster för tryck av bla scorekort och flyers.


Grunden hos oss ligger i grafisk design och dekaler till alla slags fordon. En specialitet vi har är dekalkit till snöskotrar, så kallade sledwraps. Vi kommer även ha matchande hjälmgrafik som du enkelt kan beställa i vår webbutik och montera själv. Utöver detta, och med tanke på vårt stora motorintresse, tar vi fram dekor och dekaler till bilar, lastbilar, MX, UTV, ATV m.m. Utöver detta producerar vi skyltar, banderoller, rollups, väggdekorer mm. Vi trycker även på klädesplagg. Vi kan i princip dekalisera allt med hårdare underlag än vatten.

 

 

 

 

Producerad av Designvalvet