Åre Golfklubb 30 år

Välkommen till våran 18 håls golfbana i trevlig fjällmiljö.

Köp ditt golfmedlemskap, greenfeemedlemskap, distansmedlemskap vid #skidåkarnasgolfklubb

Juniorer

Hej alla juniorer,

Nu ska vi börja med träningen igen 2019

Vi kommer att köra golfkul för barnen mellan 4-6 år på söndagar mellan 17:00- 18:00. Den leds av föräldrar.

Juniorträning från 7 år och uppåt är också på söndagar mellan 18:00- 19.00.

Varmt välkomna Jocke, Petter och Tobias.

Klubbens medlemmar tränar gratis

Anmälan: info@aregolfklubb.com

0647-206 09 | info@aregolfklubb.com | aregolfklubb.com

För dig som inte har golfklubbor så finns det att låna vid juniorträning, samt vid andra spel och träningstillfällen.

Alla klubbens juniorer  tränar gratis.

Juniorstegen förenklar för den som vill vara ledare åt golfande ungdomar. Dessutom presenterar den en plan för unga där man får möjlighet att utvecklas efter färdighet inom golfens många områden (tekniskt kunnande, regler, etikett och spel). Då kan föräldern/faddern på ett enkelt sätt följa barnets utveckling och även fungera som en examinator åt barnen för diverse kunskapssteg i planen. Detta kan då ske utan krav att själv vara aktiv golfspelare.

Det finns 5 steg man ska klara av – Skölden, Järn, Brons, Silver och Guld. Vid avklarat Guldmärke erhålls hcp 54 = Grönt kort.