Jämtlands Fyrklöver 2024

Åre Golfklubb ingår i Jämtlands Fyrklöver. Det innebär att du kan köpa till en spelrätt vid Sandnäset Golf, Östersund Frösö GK och Storsjöbygdens GK.

Total kostnad är 8 950 kr för seniorer och 4 300 kr för juniorer 18-21 år. Alla ungdomar upp till 17 år har sedan tidigare fritt spel på samtliga länets banor förutsatt att man har full spelrätt på sin hemmabana.

Om du är fullvärdig medlem i Åre Golfklubb så betalar du mellanskillnaden upp till totalavgiften.

Kontakta kansliet för ändring av medlemskap, info@aregolfklubb.com eller tel 0647-206 09. Nya medlemmar kan fylla i formuläret nedan.

Priset som visas är ibland felaktigt, då vissa medlemskategorier är rabatterade. Rätt pris kommer med automatik att läggas upp i Min Golf

BETALNING

När du har fyllt i ansökan syns dina avgifter i Min Golf. Logga in där och klicka på Obetalda avgifter, där kan du enkelt betala och bli aktiverad direkt. Här finns en instruktion.