Åre Golfklubb 30 år

Välkommen till våran 18 håls golfbana i trevlig fjällmiljö.

Köp ditt golfmedlemskap, greenfeemedlemskap, distansmedlemskap vid #skidåkarnasgolfklubb

Herrar

ÅRE GOLFHERRAR

Välkommen till en ny säsong på Åre GK!

Anmälan till Prons pokal sker via min golf.

Kom en stund innan och ta en kaffe eller dylikt.

Pron´s Pokal

Dessa prestigelösa (!?) onsdagstävlingar över 9 hål är ett perfekt tillfälle att hålla igång ditt spel under säsongen och behålla din närhet till klubben! Vi hoppas få återse såväl gamla som nya herrspelare! Gäster är välkomna, de betalar även en tävlingsgreenfee på 150 kronor.

Tider

Under den ljusa delen av sommaren startar första boll kl 18:00. Under september då mörkret faller, tidigareläggs starten. Bollottning sker vid tee.

Det går bra att komma oanmäld, men bäst om du har anmält dig själv via nätet.

Avgift 50: – per tävling.

Tävlingsansvarig

Vinnaren från förgående tävling är ansvarig för kommande veckas tävling. Spelform bestäms av tävlingsansvarig samt iordningsställa deltagarlista och  kassa. Varje deltagare betalar 50: – innan start till ansvarig. Efter att samtliga deltagare betalat sker bollottning vid tee. När sista boll spelat klart sammanställer ansvarig resultaten, meddelar dessa samt genomför prisutdelning för plats 1-3.

Poängsystem

Enligt alpint världscupsystem: 25, 20, 15, 12, 11, 10, 9… Aktuell ställning finns i klubbhuset. De 8 bästa tävlingarna räknas.

Resultaten förs upp på den totala sammanställningslistan i klubbhuset.

Med vänlig hälsning herrkommittén.

Andreas Dahlberg dahlberg.andreas@telia.com

Jan-Olov Berg