Hålpartners

Hålpartners

Hål 1

På Bjurfors arbetar erfarna och engagerade fastighetsmäklare som är specialister på Åre.

Hål 2

Vi på Lundstams är experter på återvinning, källsortering och avfallshantering.

Hål 3

Här står maten i centrum, där vi samlas för att umgås och njuta av härlig mattradition. Det livliga bordet där allt delas, från mindre tapas till större raciones.

Hål 4

Det hela började i Åre, 1999 med -20°C, en glad hund, en gammal jacka och en symaskin. Det resulterade i en av världens första vintertäck kjolar. Idag säljs SKHOOPs plagg över hela världen.

Hål 5

Behöver du hjälp med att måla ditt nyrenoverade hus? Ska du sätta upp nya tapeter, eller kanske renovera badrummet? Då har du hittat rätt målare och kakelsättare!

Vi som arbetar på Åre Måleri & Kakel har över 60 års erfarenhet inom måleri och kakel och kan hjälpa dig med allt inom branschen. Är du i tankar kring förändring eller förbättring i ditt hem så kan du räkna med oss!

Hål 6

På 720 serverar vi mat, fika och dryck i en skön och avslappnad atmosfär. När solen skiner har vi en stor terrass med bar där det går att ta något lättare att äta och såklart något att dricka.

Våra DJ’s bjuder på musik varje dag.

Hål 7

Ett tillverkande företag med fokus på eldistribution och elkraft.

Hål 8

Broken är Åres självklara skidåkar- och stammishak vars Megaburgare har ett legendariskt sätt att stilla all form av hunger efter en hel dag på fjället. På den numera klassiska hörnan av Åre torg som i stort sett alltid är öppet hänger folk året runt och surrar om allt ifrån skidåkning till raketforskning. Alltid med skön musik och avslappnad stämning. Boka inte, kom hit!

Hål 9

Hos oss på ICA Duved hittar du en trevlig och välsorterad livsmedelsbutik. Under hösten har vi dessutom jobbat stenhårt för att förbättra butiken. Nu hittar du alltid en välfylld delikatessdisk, nygräddade pizzor, färdigrätter, nybakat bröd samt mycket annat smått och gott i butiken. Du kan till och med göra dina inköp på internet, med hemkörning. Det ska vara lätt att handla!

Hål 10

Werséns är ett Jämtländskt brasserie med europeiska och svenska smaker, ärliga råvaror, en gedigen vinlista och med en ambition att alla skall hitta sin favorit i menyn. Vi har också en pizzameny med vanliga och ovanliga pizzor, lagade med omsorg och kärlek. En självklar samlingspunkt för såväl bybor som byns gäster, vi har dessutom öppet året runt. Vi tar inga bokningar utan har drop in, bara att komma så hjäper vi er på plats.

Hål 11

Ár functional är ett nytt svenskt hållbart varumärke från Åre med produkter i segmentet funktionsdryck. Produkterna är klimatneutrala och all tillverkningen sker i Åre, där främsta råvaran är naturligt mineralvatten från Åre Källa.

Hål 12

Hål 13

Skidåkning, mjuka sängar, god mat och njutningsfulla glas.

Kontakt: 0647-178 00 eller reservations@aregarden.com

Hål 14

Vill du till ett ställe med puls, skidåkning i världsklass och ett uteliv som inte många svenska städer kan konkurrera med? Då ska du till Åre by. Med sina många backar, varierande terräng och moderna liftsystem erbjuder Åre Skandinaviens bästa skidåkning.

Hål 15

Vi är en liten familjeägd backrestaurang i Åre som har öppet både sommar och vinter. Hos oss på Crowded House Café hittar ni alltid god stämning, lokal dryck från Åre Bryggcompagni och lokalt bröd och fika från Grädda Bageri. Vi vill laga enkel men rejäl mat för den hungriga skidåkaren, cyklisten och vandraren och servera dryck och fika av riktigt bra kvalitet. Tillsammans med våra leverantörer vill vi erbjuda en så genuin känsla av Åre som möjligt. Följ oss på instagram @crowdedhousearebjornen för att se vad som händer just nu.

Hål 16

I Åre, på VM-platån precis under VM:8an innan du kliver av liften, har vi vårt testcenter. Där har vi så gott som hela vårt skidsortiment. Hit är du välkommen in och testa skidor kostnadsfritt. Vi håller stängt när VM:8an är stängd.

Hål 17

Hål 18

En pålitlig installatör. Vi är Jämtlands äldsta, och vassaste, totalleverantör inom all elteknik och larm/säkerhet. Det bästa vi vet är att projektera, installera och reparera. Och att göra våra kunder nöjda. Dessutom finns vi över hela länet.

Producerad av Designvalvet