Greenfeemedlemskap

Passar bland annat dig som spelar lite mindre. Boka greenfeemedlemskap oavsett vart du bor i världen. Men kanske passar dig bäst om du bor i Jämtland / Härjedalen

För att bli medlem fyll i Ansökningsformulär finns längst ner på sidan eller ring kansliet på tel. 0647 20609.
1) Fyll i formulär 2) Betala via min golf 3) Aktivt medlemskap direkt

I GREENFEEMEDLEMSKAP GOLF ingår:

Försäkring
Alla medlemmar erhåller SGF:s ansvarsförsäkring som omfattar spel i Norden och SGF:s olycksfallsförsäkring som täcker spel i hela världen.

• Medlemskapet  kostar bara 1800 kr.
  • Bli medlem nu genom att fylla i formuläret och betala via inlogg till min golf

Varmt välkomna!

BETALNING

När ni har fyllt i ansökan syns era avgifter i min golf. Logga in på https://mingolf.golf.se/. Se knappen för obetalda avgifter, där kan ni enkelt betala och bli aktiverade direkt.

Instruktion om hur betala Medlems och spelavgifter via min golf (aregolfklubb.com)