Åre Golfklubb fyller 30 år

Välkommen till våran 18 håls golfbana i trevlig fjällmiljö.

Köp ditt golfmedlemskap, greenfeemedlemskap, distansmedlemskap vid #skidåkarnasgolfklubb

Alla Golfmedlemskap

Avgifter för 2019

Ansökningsformulär finns längst ner på sidan eller ring kansliet på tel. 0647 20609.
Vi garanterar snabb hantering.

Alla medlemskapstyper erhåller i grunden.

– Aktivt Golf-id för bokning av starttider och inloggning till min golf.
– Medlemskap i en golfklubb ansluten till SGF (Svenska Golfförbundet)
– Spelrätt beroende på medlemskapstyp
– Tidningen Svensk Golf för er som bor i Sverige.
– EGA exakt hcp eller EGA exakt tävlings hcp
– Årlig handicaprevision
– Tillgång till utskrift av ett hcp-certifikat för spel utomlands.
Försäkringar
Alla medlemmar erhåller SGF:s ansvarsförsäkring som omfattar spel i Norden och SGF:s olycksfallsförsäkring som täcker spel i hela världen.

Aktivt / Fullvärdigt Golfmedlemskap

I medlemskapet ingår : Fritt spel på banan

• Senior 3 900 kr (600 kr kan återbetalas efter 8 timmars engagemang).
  • Juniorer 1 400 kr (13–21 året). (300 kr kan återbetalas efter 8 timmars engagemang)
  • Knatte 400 kr (upp t.o.m 12 år). Gäller barn till fullvärdig medlem alt. boende i Åre Kommun.
  • Nybörjare 1 400 kr (första året). Introduktionsmedlemskap för dig som tagit grönt kort under innevarande år.
  • Studerande 1 400 kr (max 25 år med giltig studielegitimation och skriven i Åre kommun).
  • Familj 9200 kr (sammanboende föräldrar med hemmaboende barn i junior- eller knatteåldern(Familj =2+2)). (1200 kr engagemangspeng kan återbetalas efter 16 timmars arbete sammanlagt)
  • Veteran 2100 kr (65+) Gäller för 9 hål per dag, alla dagar. Vid spel 18 hål betalas greenfee för 9 hål.
  • Par mitt i livet 4200 kr (Sammanboende föräldrar med barn upp tom 12 år erhåller 2 fullvärdiga medlemskap med 2 spelrätter. (600 kr kan återbetalas efter 8 timmars engagemang)
  • NYHET Come back efter två år. Fullvärdigt medlemskap med spelrätt till dig som tar upp golfen efter uppehåll på minst 2 år.

GREENFEEMEDLEMSKAP

Ett greenfeemedlemskap passar troligtvis dig som spelar lite mindre.

I medlemskapet ingår:
1 greenfeecheck
Rabatt vid spel på Åre gk, betala länsgreenfee 250:-

• Senior 1400 kr

DISTANSMEDLEMSKAP

För dig som bor utanför Jämtland Härjedalen och som vill ha Åre Golfklubb som hemmaklubb.

I golfmedlemskapet ingår:

• Det grundläggande för ett aktivt golf ID
  • Medlemskapet kostar  695 kr.

PASSIV MEDLEM

Du kanske vill ta en paus i ditt golfspelande men ändå vara kvar som medlem och stödja Åre golfklubb.
Seniorer och juniorer betalar då 400 kr.

BETALNING

Vi skickar faktura men betalning kan även göras med swish efter överenskommelse. Swish 1236525570

Välj typ av medlemskap:

Välj därefter: