Åre Golfklubb 30 år

Välkommen till våran 18 håls golfbana i trevlig fjällmiljö.

Köp ditt golfmedlemskap, greenfeemedlemskap, distansmedlemskap vid #skidåkarnasgolfklubb

Företagspartners

Här presenterar vi stolt klubbens företagspartners

Företaget startades 2007 och har utvecklats till ett företag med bred kunskap och goda lokala kontakter med entreprenörer inom VVS, el, måleri och markarbete. Våren 2016 tog Jörgen Edén, André Persson Fjellner och Magnus Thuresson över verksamheten, alla var tidigare anställda i företaget.

Vi är det självklara valet när du har besvär i muskler eller leder. Du får snabbt hjälp av oss med ryggskott, nackspärr, spänningshuvudvärk, ischias, idrottsskador, axel-/skulderproblem eller andra besvär i muskler och leder. Vårt mål är även att långsiktigt förebygga belastningsrelaterade besvär. Hos oss arbetar hängivna naprapater och våra tjänster riktar sig till privatpersoner, aktiva idrottsutövare och företag. Välkommen att boka tid direkt via hemsidan eller genom att ringa respektive klinik. Vi har öppet när du behöver oss. 1

Behöver du hjälp med att måla ditt nyrenoverade hus? Ska du sätta upp nya tapeter, eller kanske renovera badrummet? Då har du hittat rätt målare och kakelsättare!

Vi som arbetar på Åre Måleri och Kakel har över 60 års erfarenhet inom måleri och kakel och kan hjälpa dig med allt inom branschen.
Är du i tankar kring förändring eller förbättring i ditt hem så kan du räkna med oss!

Pentagon arkitektkontor drivs av Håkan Nilsson (arkitekt SAR/MSA) och bedriver verksamhet inom framförallt arkitektur, men vi kan även direkt eller indirekt tillhandahålla tjänster som projektledning, upphandling, kalkyl och inredning. Vårt arbetsområde sträcker sig från tomt till äggkopp.

Råsjö Kross AB är verksam inom entreprenadkrossning, produktion och försäljning av material från egna täkter. Råsjö Kross AB har ett flertal moderna larvburna krossar och bolaget producerar ca 3 500 000 ton ballastmaterial från Göteborg i söder till Åre i norr. Bolaget har nio egna grus- och bergtäkter i olika delar av Sverige. Flera av våra produkter är CE märkta.