Företagspartners

Företagspartners

Här presenterar vi stolt klubbens företagspartners.

Det hela började i Åre, 1999 med -20°C, en glad hund, en gammal jacka och en symaskin. Det resulterade i en av världens första vintertäck kjolar. Idag säljs SKHOOPs plagg över hela världen.

Åre Bed & Breakfast är ett mysigt boende i Åre med perfekt läge och gångavstånd till både by och backe. För oss är känslan viktig. Vi vill bjuda på en välkomnande atmosfär och ett skönt häng. Som plåster för trötta bergsben toppar vi med frukost med nygräddat bröd i en ombonad matsal.Vi är det självklara valet när du har besvär i muskler eller leder. Du får snabbt hjälp av oss med ryggskott, nackspärr, spänningshuvudvärk, ischias, idrottsskador, axel-/skulderproblem eller andra besvär i muskler och leder. Vårt mål är även att långsiktigt förebygga belastningsrelaterade besvär. Hos oss arbetar hängivna naprapater och våra tjänster riktar sig till privatpersoner, aktiva idrottsutövare och företag. Välkommen att boka tid direkt via hemsidan eller genom att ringa respektive klinik. Vi har öppet när du behöver oss.Företaget startades 2007 och har utvecklats till ett företag med bred kunskap och goda lokala kontakter med entreprenörer inom VVS, el, måleri och markarbete. Våren 2016 tog Jörgen Edén, André Persson Fjellner och Magnus Thuresson över verksamheten, alla var tidigare anställda i företaget.
Pentagon arkitektkontor drivs av Håkan Nilsson (arkitekt SAR/MSA) och bedriver verksamhet inom framförallt arkitektur, men vi kan även direkt eller indirekt tillhandahålla tjänster som projektledning, upphandling, kalkyl och inredning. Vårt arbetsområde sträcker sig från tomt till äggkopp.Producerad av Designvalvet