Banan stängd för säsongen 2020

Välkommen till Åre´s 18 håls golfbana i trevlig fjällmiljö.

Damer

ÅRE GOLFDAMER 2020

Varmt välkommen till en ny säsong!

TISDAGSTÄVLINGAR

Tisdagstävlingarna har blivit en tradition. Vi kommer att köra hela sommaren och hoppas att gamla som nya tisdagstävlare dyker upp! Vi kör igång med kick off 9 juni och fortsätter varje tisdag 18.00 fram till september, då vi startar redan 17:30. Respektera starttiderna eftersom vi har bokat av just dessa tider!

Anmäl dig till tisdagstävlingarna senast kl. 12:00 samma dag.

OBS! Anmälan sker via www.golf.se.

Anmälningsavgift 50 kr betalas på plats antingen kontant eller swish.

Gäster är alltid välkomna på våra tisdagar. De betalar anmälningsavgift som alla andra, men inte full greenfee, utan behöver bara betala tävlingsgreenfee.

SPELPROGRAM 2020

JUNI

9                   Singelspel, säsongsstart med fika                   Poängbogey (Hål 10)

16                  Singelspel                                                  Slaggolf (Hål 1)

23                  Singelspel                                                  Poängbogey (Hål 10)

30                 Singelspel                                  Poängbogey från röd Tee, vi bjuder in herrarna (Hål 1)

JULI

7                   Singelspel                                                  Poängbogey (Hål 10)

14                 Knottslaget                                              Slagtävling(Hål 1)

21                 Jämtflaggan                                              Slagtävling, gör din egen flagga (Hål 10)

28               Singelspel                                                 Poängbogey (Hål 1)

AUGUSTI

4                    Singelspel från Gul tee                             Poängbogey (Hål 10)

11                  Kvällstofflan m ”after tee”                        Slaggolf (Hål 1)

18                  Singelspel                                  Slaggolf (Hål 10)

25                  Singelspel                                                 Poängbogey (Hål 1)

SEPTEMBER OBS! Start kl. 17.30

1                   Singelspel                                                 Poängbogey (Hål 10)

8                    Fyra klubbor                                             Slaggolf (Hål 1)

15                  Singelspel                                                 Slaggolf (Hål 10)

22                  Singelspel                                                 Poängbogey (Hål 1)

27                  Snörtävling                                 Poängbogey partävling (18 hål)

29                   Avslutningsmiddag                        Med prisutdelning

JH Bäst Ladies 2020

Går av stapeln den 5-6 september på Klövsjö Golfklubb. Bilda lag och var med och spela! Man är fyra i varje lag och spelar både partävling och singelspel och vi kan ha hur många lag som helst med från Åre GK. Inbjudan med info kommer under våren.

Håll dig uppdaterad via klubbens hemsida www.aregolfklubb.com

Snörtävling 27 september

Den 27 september spelar vi vår traditionella avslutningstävling för säsongen. Bjud in en herre eller låt en herre bjuda in dig. Tävlingsformen är Greensome och alla spelar från röd Tee.

Varje par får en bit snöre baserat på hcp som kan användas på banan istället för slag.

KOM IHÅG ta med sax!

DAMTRÄNINGSHELG 13-14 JUNI 2020

Under två dagar kommer vår PRO Jocke Ekeroth och Sofia Edman att drilla oss i Balance Golf. Sofia känner vi igen från tidningen Svensk Golf. Förutom träning så ingår 2 luncher, 4 fika samt en middag på lördag kväll. Vi återkommer om plats. Allt detta för det fantastiska priset av 1 500 kronor (dryck tillkommer för middagen). Betalning kontant vid inskrivning lördag morgon. Anmälan sker till elina@butiktegel.se, skicka ditt namn, HCP och eventuell matallergi, senast 1 juni. Begränsat med platser så först till kvarn…

Under rådande omständigheter med Covid-19 så kommer inte  middagen på lördag kväll att genomföra. (kursavgiften för helgen justeras). Vi kommer också lägga upp träningen under helgen efter rådande förhållanden. Vi förutsätter också att alla är friska o krya när vi samlas på lördag morgon.

Vid avanmälan sent, dvs samma vecka, tar vi ut en avgift på 300:-.

Vid frågor om träningsupplägget kontakta Jocke. j.eken@hotmail.com

Damkommittén består av:

Elina Lindholm
elina@butiktegel.se

Gunilla Johansson
mgunillajohansson@hotmail.com

Annika Wignäs
annika.wignas@skistar.com

Välkomna att höra av er om ni har några funderingar!

Klubbmästerskap

Glöm inte anmäla dig till KM, 8 & 9 augusti.