Mediapartners

För 38:e året utkommer Årebladet ”som ett brev på posten”. Förutom de privata företagens annonser är huvuddelen av den kommunala informationen från Åre kommun publicerad i bladet.

Daus Tryckeri I Östersund är ett fjällnära och miljövänligt tryckeri!
Åre golfklubb är stolt nyttjare av Daus tjänster för tryck av bla scorekort och flyers.

Grunden hos oss ligger i grafisk design och dekaler till alla slags fordon. En specialitet vi har är dekalkit till snöskotrar, så kallade sledwraps. Vi kommer även ha matchande hjälmgrafik som du enkelt kan beställa i vår webbutik och montera själv. Utöver detta, och med tanke på vårt stora motorintresse, tar vi fram dekor och dekaler till bilar, lastbilar, MX, UTV, ATV m.m. Utöver detta producerar vi skyltar, banderoller, rollups, väggdekorer mm. Vi trycker även på klädesplagg. Vi kan i princip dekalisera allt med hårdare underlag än vatten.