Distansmedlemskap

Ett Distansmedlemskap är prisvärt och till för dig som bor utanför Jämtland Härjedalen och som vill ha Åre Golf klubb som hemmaklubb.

I medlemskapet ingår och  alla medlemmar erhåller

– Medlemskort och ett aktivt Golf-id för bokning av starttider och inloggning till min golf. www.golf.se.
Medlemskap i en golfklubb som är ansluten till SGF (Svenska Golfförbundet).
– Tidningen Svensk Golf skickas ut till alla medlemmar boende i Sverige, för Er som bor utomlands skickas tidningen mot en avgift på 400:- / år.
– Bagbricka som kan hämtas i receptionen på klubben.
– EGA exakt hcp eller EGA exakt tävlings hcp
– Årlig handicaprevision
– Tillgång till utskrift av ett hcp-certifikat för spel utomlands.
– Distansmedlemmar betalar ordinarie greenfee vid Åre gk
– Snabb service
Försäkringar
Alla medlemmar erhåller SGF:s ansvarsförsäkring som omfattar spel i Norden och SGF:s olycksfallsförsäkring som täcker spel i hela världen.

• Medlemskapet  är billigt och kostar bara 649 kr.
  • Bli medlem nu genom att fylla i formuläret nedan.

Välj typ av medlemskap:

Välj därefter: