Åre Golfklubb fyller 30 år

Välkommen till våran 18 håls golfbana i trevlig fjällmiljö.

Köp ditt golfmedlemskap, greenfeemedlemskap, distansmedlemskap vid #skidåkarnasgolfklubb

Välj ditt Golfmedlemskap

Köp golfmedlemskap vid Åre golfklubb här och nu. Vi fixar ditt aktiva Golf-ID inom direkt.

Välj det golfmedlemskap som passar dig.

Distansmedlemskap är vårt billigaste alternativ.

Greenfeemedlemskap Passar dig som spelar lite mindre och vill betala  en lägre greenfee vid spel på Åre gk.

Fullvärdigtmedlemskap finns i flera olika former och ger dig fritt spel på banan i Åre och Vallentuna gk samt greenfeerabatter vid klubbar som vi samarbetar med.

Veteraner 9 hål 65+ Är till för dig som vill spela hur ofta du vill men max 9 hål per dag. Vi har fyllt 65 år som köper denna form.

Passiv medlem Du kanske vill ta en paus i ditt golfspelande men ändå vara kvar som medlem och stötta klubben.

Alla medlemskapstyper erhåller i grunden.

– Aktivt Golf-id för bokning av starttider och inloggning till min golf.
– Medlemskap i en golfklubb ansluten till SGF (Svenska Golfförbundet)
– Spelrätt beroende på medlemskapstyp
– Tidningen Svensk Golf för er som bor i Sverige.
– EGA exakt hcp eller EGA exakt tävlings hcp
– Årlig handicaprevision
– Tillgång till utskrift av ett hcp-certifikat för spel utomlands.
Försäkringar
Alla medlemmar erhåller SGF:s ansvarsförsäkring som omfattar spel i Norden och SGF:s olycksfallsförsäkring som täcker spel i hela världen.