Åre Golfklubb 30 år

Välkommen till våran 18 håls golfbana i trevlig fjällmiljö.

Köp ditt golfmedlemskap, greenfeemedlemskap, distansmedlemskap vid #skidåkarnasgolfklubb

Senior British Open 2019

Till medlemmar och partners vid Åre Golfklubb samt övriga supporters.

Vill du vara med och stötta min stora dröm, vi tar oss från Åre till Royal Lythem.

Mitt namn är Stefan Arneson och representerar Åre Golfklubb sedan 2005.

Som en driven golfspelare startade min karriär 1980. Jag har varit aktiv på svenska touren mellan 1987-1992.

Klubb kamrater, jag gör nu ett nytt försök att kvala in till british senior Open.
Träningen är i full gång här nere på västkusten. Efter förra årets prövning så inser jag att vägen till att nå mina mål krävs mycket träning samt en del tur.  Så det är bara träna mer en någonsin .
Min stora idol Seve sa en gång när han träffade ett träd och bollen studsade in på green. Då sa en i publiken att han hade tur. Ja sa Seve  ju mer jag tränar ju mer tur har jag. Så det är bara lägga mer tid på träning.  Från och med april går jag ner i tjänst på skolan för att kunna träna och spela mer.
Jag söker därför sponsorer som vill stötta mig i Denna satsning.

Tack på förhand

Stefan Arneson
stefan@arneson.se
Tel och Swish 0707345577    (märk med The Open)