Träning  & Pro

Träning & Pro

Åre Golfklubb är ett Balance Golf Center.

Vad innebär det?

Vi erbjuder dig som medlem och golfare ett innovativt kursutbud för träning både i grupp och privat samt ett samarbete vad gäller greenfee utifrån Balance Golf-konceptet. 

Vad är Balance Golf?

Stort hjärta, succé tillsammans, helhet, glädje och framkant är Balance Golfs värdegrunder.

Balance Golf är ett träningskoncept som är i framkant vad gäller golfutveckling och har de senaste åren växt till totalt 13 centers i Sverige och 25 tränare. Vi är ett av dessa. 

Succé tillsammans

Alla Balance Golf Centers bildar ett nätverk som består av golfutvecklare, klubbutvecklare och specialister som träffas under ett antal tillfällen under året för utbildning. Tillsammans kan vi vara i framkant inom många områden som rör en golfklubb och det gör att vi här på Åre Golfklubb utvecklas i rätt riktning och kan på det sättet ge dig som golfare en bättre golf, mer glädje och spela golf hela livet.

Vad innebär Balance Golf för dig som golfare på Åre Golfklubb?

Filosofin bygger på att varje golfspelare är unik och därför arbetar golfutvecklaren med att individanpassa träningen så att den passar för just DIG. Det gör att du som golfare lär dig snabbare, enklare och mer skonsamt. 

Läs mer på Balance Golf.

På Åre GK erbjuder Joakim Ekeroth dig som golfare ett innovativt kursutbud för träning både i grupp och privat utifrån Balance Golf-konceptet.

 

 

Producerad av Designvalvet