Åre Golfklubb fyller 30 år

Välkommen till våran 18 håls golfbana i trevlig fjällmiljö.

Köp ditt golfmedlemskap, greenfeemedlemskap, distansmedlemskap vid #skidåkarnasgolfklubb

Medlemsförmåner under redigering för 2019

Medlemsförmåner gäller fullvärdiga medlemmarGreenfee medlemmar och Vip medlemmar.
Visa upp ditt personliga rabattkort vid respektive företag för att erhålla deras erbjudande till dig. Saknar du/ni kort så finns dem att hämta på kansliet. Kontakta kansliet via mail info@aregolfklubb.com eller telefon 0647-206 09

Butik Tegel erbjuder 10% på hela sortimentet

nordic_refit_turkos_cmyk

Erbjudande till dig som går till Nordic refit första gången. 50% rabatt på naprapatbehandling.
För dig som är medlem i Åre gk har en fast rabatt på 15% på naprapatbehandling.
Magdalena Waller
Leg. naprapat
Nordic Refit, Åre
Årevägen 80
83013 Åre
tel: 0647-675070
mob: 070-2055231

Stiklestad Hotel logo

Erbjuder golfpaket vinter och sommar för 875:- p/person.
Nå kan man spille golf i (golfsimulator 2 timmar 4 pers) på Stiklestad Golfklubb også… Øve seg til sesongen:)

Ekstratilbud for grupper: oppgradering til 2 suiter uten ekstra kostnad (der vi har kapasitet), disse kan “loddes” ut i gruppen, eller gis til noen som fortjener det litt ekstra 🙂

Åre Skidsport

Åre Skidsport; Torget

15%  rabatt på skidhyra.
10%  rabatt på cykelhyra.

Best Western hotell i Umeå erbjuder dubbelrum fredag -söndag för 600:- / natt (min 2 nätter), gäller året runt.
Besök gärna 3 fina golfbanor i närområden, Norrmjöle gk   Umeå gk   Sörfors gk

Drop in pris på Bowling 200:- per timme och bana (ord pris 350-400:-)

Åre skiduthyrning vid Rödkullen erbjuder 15% vid skidhyra samt 20% på skidslip och skidservice.

Beijer Byggmaterial i Åre erbjuder 15% på alla varor förutom redan nedsatta varor.

HÅRSTUGAN Åre Frisörsalong 0647- 50059

Vigdis Jörgensen erbjuder 10% avdrag på notan.

Skhoop ny

20% på vår regn kjol och regn kappa, du hittar den på: www.skhoop.se
maila till info@skhoop.se för att erhålla din rabattkod. Med reservation för slutförsäljning.

Åre ljud och bild erbjuder 10 % på alla tillbehör.

Åre golfklubb reserverar sig för eventuella missuppfattningar eller felskrivningar av erbjudanden.