Åre Golfklubb fyller 30 år

Välkommen till våran 18 håls golfbana i trevlig fjällmiljö.

Köp ditt golfmedlemskap, greenfeemedlemskap, distansmedlemskap vid #skidåkarnasgolfklubb

Shopen Golfstore

Frösö Golfshop/Golfstore tar över golfshopen på Åre GK!

Frösö Golfshop/Golfstore med ägaren Göran Knutsson driver golfshopen på Åre GK säsongen 2017.

” Vi ser att golfintresset ökar på Åre GK och vi ser verkligen fram emot att vara en del i utvecklingen att göra golfklubben ännu attraktivare för fler golfare.

Genom anslutningen till Golfstore Group (Europas största golfkedja on course) kommer vi att kunna erbjuda olika aktiviteter som ”Säsongstarts helg” och kampanjer under säsong i shopen. Vi kommer även att erbjuda demodagar under säsongen med de största och populäraste klubbtillverkarna inom golfen.  Under säsongen kommer det att finnas demoklubbor i shopen för test.

All ”custom fitting” , utprovning av skräddasydda klubbor, kommer vi att genomföra i vår Golfstore-studio inne på Östersund-Frösö GK och Frösö Golfshop.

Klubbverkstad med möjlighet till bl.a. greppbyte kommer också att tillhandahållas.

Alla medlemmar i Åre GK kommer att få tillgång till Golfstores digitala magasin där vi presenterar det hetaste och senaste klubbnyheterna, snyggaste konfektionen samt intressanta artiklar från golfsporten.

Vi ser fram emot ett gott samarbete med Åre GK dess medlemmar och gäster.

Göran Knutsson