Hålpartner

Hålpartner

På Bjurfors arbetar erfarna och engagerade fastighetsmäklare som är specialister på Åre.

Greenfeemedlem
Hål 1 Från Tee

Vi på Lundstams är experter på Återvinning, källsortering och avfallshantering.

Hål 2 green

SPANSKA TAPAS I ÅRE
Här står maten i centrum, där vi samlas för att umgås och njuta av härlig spansk mattradition. Det livliga bordet där allt delas, från mindre tapas till större raciones.

¡Bienvenidos!


Hål 3 Från Tee

Det hela började i Åre, 1999 med -20°C, en glad hund, en gammal jacka och en symaskin…
Det resulterade i en av världens första vintertäckkjolar. Idag säljs SKHOOPs plagg över hela världen.

Hål 4

Behöver du hjälp med att måla ditt nyrenoverade hus? Ska du sätta upp nya tapeter, eller kanske renovera badrummet? Då har du hittat rätt målare och kakelsättare!

Vi som arbetar på Åre Måleri och Kakel har över 60 års erfarenhet inom måleri och kakel och kan hjälpa dig med allt inom branschen.
Är du i tankar kring förändring eller förbättring i ditt hem så kan du räkna med oss!

Hål 5 Green

VÄLKOMMEN!

Här serverar vi mat, fika och dryck i en skön och avslappnad atmosfär. När solen skiner har vi en stor terrass med bar där det går att ta något lättare att äta och såklart något att dricka.

Våra DJ’s bjuder på musik varje dag.

Hål 6 Green

Ett tillverkande företag med fokus på eldistribution och elkraft

Hål 7 Green vid älven

Broken är Åres självklara skidåkar- och stammishak vars Megaburgare har ett legendariskt sätt att stilla all form av hunger efter en hel dag på fjället. På den numera klassiska hörnan av Åre torg som i stort sett alltid är öppet hänger folk året runt och surrar om allt ifrån Skidåkning till raketforskning. Alltid med skön musik och avslappnad stämning. Boka inte, Kom hit!

Green hål 8

Hos oss på ICA Duved hittar du en trevlig och välsorterad livsmedelsbutik. Under hösten har vi dessutom jobbat stenhårt för att förbättra butiken. Nu hittar du alltid en välfylld delikatessdisk, nygräddade pizzor, färdigrätter, nybakat bröd samt mycket annat smått och gott i butiken. Du kan till och med göra dina inköp på internet, med hemkörning. Det ska vara lätt att handla!

Green hål 9

Werséns, Åres samlingspunkt.
Werséns är ett Jämtländskt brasserie med europeiska och svenska smaker, ärliga råvaror, en gedigen vinlista och med en ambition att alla skall hitta sin favorit i menyn. Vi har också en pizzameny med vanliga och ovanliga pizzor, lagade med omsorg och kärlek. En självklar samlingspunkt för såväl bybor som byns gäster, vi har dessutom öppet året runt.

Vi tar inga bokningar utan har drop in, bara att komma så hjäper vi er på plats.

Hål 10 Green

Ár functional är ett nytt svenskt hållbart varumärke från Åre med produkter i segmentet funktionsdryck. Produkterna är klimatneutrala och all tillverkningen sker i Åre, där främsta råvaran är naturligt mineralvatten från Åre Källa. Ni kan läsa mer om dessa funktionsdrycker på www.arfunctional.com

Green hål 11
Green hål 12

SKIDÅKNING, MJUKA SÄNGAR, GOD MAT och NJUTNINGSFULLA GLAS

Kontakta oss för bokningar på tel: 0647-178 00  reservations@aregarden.com

Hål 13 ravinen innan green
Åre By

Vill du till ett ställe med puls, skidåkning i världsklass och ett uteliv som inte många svenska städer kan konkurrera med? Då ska du till Åre by. Med sina många backar, varierande terräng och moderna liftsystem erbjuder Åre Skandinaviens bästa skidåkning…

Hål 14

Här ingår både skjuts och kvällsbuffé
Det spelar ingen roll om du är en “långliggare” eller bara vill stanna över natten. Vi uppfyller de flesta förväntningar på service och omtanke.
Besök gärna 3 fina golfbanor i närområden, Norrmjöle gk   Umeå gk   Sörfors gk

Green 15

I Åre, på VM-platån precis under VM:8an innan du kliver av liften, har vi vårt testcenter. Där har vi så gott som hela vårt skid-sortiment. Hit är du välkommen in och testa skidor kostnadsfritt. Vi har håller stängt när VM:8an är stängd.

Green Hål 16


FW hål 17
EN PÅLITLIG INSTALLATÖR

Vi är Jämtlands äldsta, och vassaste, totalleverantör inom all elteknik och larm/säkerhet. Det bästa vi vet är att projektera, installera och reparera. Och att göra våra kunder nöjda. Dessutom finns vi över hela länet.

Signaturhålet par 3 Hål 18

Välkommen upp och njut av Åre!

Producerad av Designvalvet