Åre Golfklubb fyller 30 år

Välkommen till våran 18 håls golfbana i trevlig fjällmiljö.

Köp ditt golfmedlemskap, greenfeemedlemskap, distansmedlemskap vid #skidåkarnasgolfklubb

Hålpartner

Medarbetarna hos Bjurfors Åre är bofasta på orten och arbetar efter Bjurforsmetoden: en välbeprövad sjustegsmetod som säkrar kvaliteten genom hela din bostadsaffär. Mäklarnas lokalkännedom och känsla för Åres attraktiviteter har gjort kontoret mycket framgångsrikt.

Greenfeemedlem
Hål 1 Från Tee

Vi på Lundstams är experter på Återvinning, källsortering och avfallshantering.

Hål 2 green

Holiday Club Åre är upplevelsehotellet för er som vill göra mera än bara åka skidor. Här bor ni 4-stjärnigt i hotell eller lägenheter mitt i centrala Åre med bad, spa, bowling och andra roliga aktiviteter för konferensen eller familjen. Åres alla äventyr väntar precis utanför dörren, liksom byns hela utbud av nöjesliv och shopping.

Hål 3 Från Tee

Hål 4 har en ledig exponeringsplats

Hål 4

VI MÖTS PÅ TOPPEN!
På toppen av Åres skidsystem finns det en naturlig mötesplats.
Beläget på kabinbanans bergstation erbjuder vi förutom magisk utsikt,
ett varierat utbud av mat, dryck och fika. Alltid med nybryggt kaffe och
nybakade kanelbullar.

Hål 5 Green

Golfshoppen på Östersund-Frösö GK är en Golfstore Flagship shop och där finns även vår Golfstore Studio för custom fitting.

I shopen hittar du ett noggrant utvalt sortiment av de hetaste produkterna från det största varumärkena på golfmarknaden. Vårt mål är att vara en komplett golfbutik med bästa service och kunskap för dig som kund.

Vi driver även golfshopparna på Åre GK, Sandnäset Golf och Storsjöbygdens GK. Dessa golfshoppar är också anslutna till Golfstore.

Hål 6 Green

Ett tillverkande företag med fokus på eldistribution och elkraft

Hål 7 Green vid älven

Broken är Åres självklara skidåkar- och stammishak vars Megaburgare har ett legendariskt sätt att stilla all form av hunger efter en hel dag på fjället. På den numera klassiska hörnan av Åre torg som i stort sett alltid är öppet hänger folk året runt och surrar om allt ifrån Skidåkning till raketforskning. Alltid med skön musik och avslappnad stämning. Boka inte, Kom hit!

Green hål 8

Hos oss på ICA Duved hittar du en trevlig och välsorterad livsmedelsbutik. Under hösten har vi dessutom jobbat stenhårt för att förbättra butiken. Nu hittar du alltid en välfylld delikatessdisk, nygräddade pizzor, färdigrätter, nybakat bröd samt mycket annat smått och gott i butiken. Du kan till och med göra dina inköp på internet, med hemkörning. Det ska vara lätt att handla!

Green hål 9

I vårt Brasseri med ingång från Åre Torg är det lätt att trivas året runt.

Vår köksmästare Anders Andersson bjuder på en meny med Jämtländska råvaror, Franska smaker och Svenska klassiker. Är du sugen på pizza som smakar som den skall så har vi även det. Kom till oss för en snabb lunch, härlig middag eller bara för att ta något snabbt i vår restaurangbar.

Hål 10 Green

Hål 11 Ledig exponeringsplats

Green hål 11
I dag er vi en ledende totalleverandør av fullstendig renovering til hotell og restauranter over hele Skandinavia. Dessuten har vi lagt til prosjektering av nyetableringer i tilbudet vårt.
Green hål 12

SKIDÅKNING, MJUKA SÄNGAR, GOD MAT och NJUTNINGSFULLA GLAS

Kontakta oss för bokningar på tel: 0647-178 00  reservations@aregarden.com

Hål 13 ravinen innan green
Åre By

Vill du till ett ställe med puls, skidåkning i världsklass och ett uteliv som inte många svenska städer kan konkurrera med? Då ska du till Åre by. Med sina många backar, varierande terräng och moderna liftsystem erbjuder Åre Skandinaviens bästa skidåkning…

Hål 14

Här ingår både skjuts och kvällsbuffé
Det spelar ingen roll om du är en “långliggare” eller bara vill stanna över natten. Vi uppfyller de flesta förväntningar på service och omtanke.
Besök gärna 3 fina golfbanor i närområden, Norrmjöle gk   Umeå gk   Sörfors gk

Green 15

I Åre, på VM-platån precis under VM:8an innan du kliver av liften, har vi vårt testcenter. Där har vi så gott som hela vårt skid-sortiment. Hit är du välkommen in och testa skidor kostnadsfritt. Vi har håller stängt när VM:8an är stängd.

Green Hål 16

Hål 17 Ledig exponeringsplats

EN PÅLITLIG INSTALLATÖR

Vi är Jämtlands äldsta, och vassaste, totalleverantör inom all elteknik och larm/säkerhet. Det bästa vi vet är att projektera, installera och reparera. Och att göra våra kunder nöjda. Dessutom finns vi över hela länet.

Signaturhålet par 3 Hål 18

Välkommen upp och njut av Åre!