I Åre kan du njuta av både fjäll och golf!

I Åre kan du njuta av både fjäll och golf!

Åre Golfbana och Åre Golfklubb ligger strax väster om Åre och Åreskutan i västra Jämtland. Här väntar en naturskön och utmanande skogs- och parkbana. Banan ligger intill Indalsälvens forsar med böljande fjäll och skogar. Älska Åre året runt genom att spela 18 variationsrika hål i den ljusa sommarnatten. Åre Golfbana är en trevlig utmaning oavsett handicap och ingen glömmer klubbens signaturhål.

För att spela på banan har du Grönt Kort och minst hcp 54 samt ett aktivt golfmedlemskap i någon golfklubb.

För dig som vill prova på golf går det utmärkt att nyttja våra övningsområden, det finns även golfklubbor att låna för dig som saknar klubbor.

Vi erbjuder självklart kurser för Grönt Kort och i maj börjar våra intensivkurser över två dagar. Har du Grönt Kort och vill förbättra din golf under sommaren? Ta några lektioner helt efter dina egna önskemål, kanske teknikträning eller spelträning. Du kan välja mellan privatlektioner eller i grupp.

Åre Golfklubbs tre övningsområden ligger precis i anslutning till shopen och serveringen. Alla övningsområden får nyttjas för träning och prova-på-golf. Här finns range, putting green, chipping green.

Vi samarbetar med ett flertal hotell och anläggningar med lägenheter för att boka ditt golfpaket.

Ett antal öppna tävlingar genomförs årligen och till de flesta tävlingar är alla välkomna att vara med. En av höjdpunkterna är klubbens Golfvecka som går av stapeln under vecka 31 varje sommar. Golfveckan avslutas med en tävling som heter Skidåkargolfen där prisbordet är något utöver det vanliga.

Greenfee gäller för hela dagen, dvs spela så många varav du vill under en hel dag för samma greenfee.

Varmt välkomna till Åre Golfklubb #skidåkarnasgolfklubb

Producerad av Designvalvet