I Åre kan du njuta av både fjällen och golf i Sverige

I Åre kan du njuta av både fjällen och golf i Sverige

Åre golfbana och Åre golfklubb är belägen väster om Åre och Åreskutan här väntar en naturskön skogs och parkbana i Jämtland. Detta intill Indalsälvens forsar med böljande fjäll och skogar. Älska Åre året runt genom att spela 18 variationsrika hål i den ljusa sommarnatten. Åres golfbana är en trevlig utmaning oavsett handicap och ingen glömmer klubbens signaturhål.

För att spela på banan har du grönt kort och minst hcp 54 samt ett aktivt golfmedlemskap i någon golfklubb.

För dig som vill prova på golf går det utmärkt att nyttja våra övningsområden, det finns även golfklubbor att låna för dig som saknar klubbor.

Vi erbjuder självklart kurser för grönt kort då vi är en godkänd grönt kort klubb, I maj börjar våra intensivkurser över två dagar. Har du grönt kort och vill förbättra din golf under sommaren? Ta några lektioner helt efter dina egna önskemål, t.ex. teknikträning eller spelträning. Välj mellan privatlektioner eller i grupp.

Åre golfklubbs övningsområden är i anslutning till shopen och serveringen, här finns tre övningsområden. Alla övningsområden får nyttjas för träning och prova på golf. Vi har range, puttinggreen, Chippinggreen.

Vi samarbetar med ett flertal hotell och anläggningar med lägenheter för att boka ditt golfpaket.

Ett antal öppna tävlingar genomförs årligen, till de flesta tävlingar är alla välkomna att vara med. En av höjdpunkterna är klubbens Golfvecka som går av stapeln under vecka 31. Golfveckan avslutas med en tävling som heter Skidåkargolfen där prisbordet är utöver det vanliga.

Greenfee gäller för hela dagen dvs. spela så många varav du vill under en hel dag för samma greenfee.

Varmt välkomna till Åre golfklubb #skidåkarnasgolfklubb

Producerad av Designvalvet