Åre Golfklubb 30 år

Välkommen till våran 18 håls golfbana i trevlig fjällmiljö.

Köp ditt golfmedlemskap, greenfeemedlemskap, distansmedlemskap vid #skidåkarnasgolfklubb

Golfpaket AGO Mitt i Åre

Mitt i Åre

Golfpaket i Åre 2019

Golfpaketet kostar från 1425 sek/person för fyra nätters boende och tre dagars greenfee.  Priset gäller del i lägenhet med kök, vardagsrum, två sovrum, badrum, bastu och balkong vid Åre Torg (beräknat på 4 boende) .

Vi vet att Åre inte först och främst är förknippat med golf. Trots det kan vi stoltsera med en 18-hålsbana vackert belägen vid Indalsälven. Vårt Golfpaket gör att du kan boka greenfee och boende samtidigt på vår hemsida till ett förmånligt pris, du får sedan voucher för spel direkt vid incheckning.  Passa på att utnyttja de ljusa nätterna och spela en midnattsrunda under din Årevistelse.
Bo i fullt utrustade lägenheter centralt i Åre by och spela på Åre fina 18-hålsbana!

Från lägenheten har du gångavstånd till restauranger, shopping och andra aktiviteter.

AGO Mitt i Åre tel 0647-51500 info@agoiare.se  www.mittiare.se

Varmt välkommen till Åre i sommar! Boka ett golfpaket så får du både boende, golf och kanske andra spännande sommaraktiviteter i Åre på samma gång!