Åre Golfklubb 30 år

Välkommen till våran 18 håls golfbana i trevlig fjällmiljö.

Köp ditt golfmedlemskap, greenfeemedlemskap, distansmedlemskap vid #skidåkarnasgolfklubb

Fullvärdigt Golfmedlemskap

I medlemskapen ingår:

• Spelrätt på Åre Golfklubb alla dagar
  • Spelrätt Vallentuna golfklubb vardagar. Helger efter 14.00
  • Aktivt Golf-id för bokning av starttider och inloggning till min golf.
  • Medlemskap i en golfklubb ansluten till SGF (Svenska Golfförbundet)
  • Världshandicap
  • Årlig handicaprevision
  • Tillgång till utskrift av ett hcp-certifikat för spel utomlands.
  • Världshandicap

GREENFEERABATTER VID MÅNGA KLUBBAR

Försäkringar
Alla medlemmar erhåller SGF:s ansvarsförsäkring som omfattar spel i Norden och SGF:s olycksfallsförsäkring som täcker spel i hela världen.

Här är alla fullvärdiga medlemskapstyper. Välkommen till Åre golfklubb.

• Senior 4 000 kr (600 kr kan återbetalas efter 8 timmars engagemang).
  • Juniorer 1 400 kr (13–21 år). (300 kr kan återbetalas efter 8 timmars engagemang)
  • Knatte 400 kr (upp t.o.m 12 år). Gäller barn till fullvärdig medlem alt. boende i Åre Kommun.
  • Nybörjare 1 400 kr (1:a året). Introduktionspris för dig som tagit grönt kort samma år.
  • Studerande 1 400 kr Giltig studielegitimation.
  • Familj 9200 kr (sammanboende föräldrar med hemmaboende barn i junior- eller knatteåldern(Familj =2+!)). (1200 kr engagemangspeng kan återbetalas efter 16 timmars arbete sammanlagt).
  • Par mitt i livet 4 400 kr (Sammanboende föräldrar med barn upp tom 12 år erhåller 2 fullvärdiga medlemskap med 2 spelrätter. (600 kr kan återbetalas efter 8 timmars engagemang)
  • NYHET Come back efter två år. 1400:- Fullvärdigt medlemskap med spelrätt till dig som tar upp golfen efter uppehåll på minst 2 år.