Fullvärdigt golfmedlemskap 2024

”Vad roligt att du vill bli medlem i vår golfklubb! Här kan du enkelt registrera dig och välja vilken typ av medlemskap du vill ha.

En verifieringskod skickas till den angivna mejladressen. Denna kod behöver hämtas och fyllas i för att slutföra ansökan.

När du registrerar dig godkänner du samtidigt klubbens villkor för medlemskap.

Efter registrering loggar du in i Min Golf och betalar avgiften på Mina sidor. Har du inte varit medlem i en golfklubb tidigare får du ett mejl med inloggningsuppgifter och instruktioner till Min Golf.

Efter betalning är ditt medlemskap aktiverat. Kontrollera gärna att dina kontaktuppgifter i Min Golf stämmer!”

I DITT FULLVÄRDIGA MEDLEMSKAP INGÅR:

• Spelrätt på Åre Golfklubb alla dagar
  • Spelrätt Vallentuna Golfklubb alla vardagar samt helger efter 14.00
  • Aktivt Golf-id för bokning av starttider och inloggning till Min Golf
  • Medlemskap i en golfklubb ansluten till SGF (Svenska Golfförbundet)
  • Världshandicap
  • Tillgång till utskrift av ett hcp-certifikat för spel utomlands
  • Försäkring – alla medlemmar erhåller SGFs ansvarsförsäkring som omfattar spel i Norden och SGFs olycksfallsförsäkring som täcker spel i hela världen
  • Juniorer 0-17 år spelar gratis på alla distriktets klubbar, alla dagar
  • Länsgreenfee (ca 20 % rabatt) på alla golfklubbar i Jämtland
  • Rabatt på greenfee med klubbar vi samarbetar med

• Senior 4 900 kr
  • Junior 18-21 år 2 250 kr
  • Junior 13-17 år 1 550 kr
  • Knatte 550 kr (tom 12 år)

• Nya golfare-medlemskap i samband med Grönt Kort-kurs
    (Introduktionsmedlemskap för dig som tagit Grönt Kort under innevarande år)
ÅLDERGRÖNT KORT FÖRSTA ÅRETGRÖNT KORT ANDRA ÅRET
13-17 år1 000 kr1 300 kr
18-21 år1 500 kr2 100 kr
22-99 år1 700 kr3 600 kr
  • Studerande 2 250 kr (heltidsstuderande med giltig studielegitimation)
  • Par mitt i livet 2 600 kr per person (sammanboende föräldrar med barn upp tom 12 år erhåller 2 fullvärdiga medlemskap med 2 spelrätter)
  • Veteraner 9 håls-medlemskap 2 450 kr (spela 9 hål per dag)
  • NYHET Comeback efter två år 2 500 kr (fullvärdigt medlemskap med spelrätt till dig som tar upp golfen efter uppehåll på minst 2 år)
ÅLDERCOME BACK ÅR 1COME BACK ÅR 2
22-99 år2 500 kr3 900 kr
  • Familj 11 000 kr (sammanboende föräldrar med hemmaboende barn i junior- eller knatteåldern)
  • Jämtlands Fyrklöver (Avgift är ej klar för 2024) 8 700 kr senior / 4 000 kr junior (fullvärdigt medlemskap i Åre GK med spelrätt även på Sandnäset GK, Östersund Frösö GK, Storsjöbygden GK)

Priset som visas är ibland felaktigt, då vissa medlemskategorier är rabatterade. Rätt pris kommer med automatik att läggas upp i Min Golf

BETALNING
När du har fyllt i ansökan syns dina avgifter i Min Golf. Logga in där och klicka på Obetalda avgifter, där kan du enkelt betala och bli aktiverad direkt. Här finns en instruktion.