Betala årsavgifter 2023

Bäste medlem i Åre golfklubb -Vi blickar framåt, från och med nu kan du betala dina årsavgifter på Min Golf. Förfallodag är 10 februari.

Vi kommer i år att använda oss av detta betalsätt. Du kan välja att betala direkt med kort eller swish, dela upp betalningen eller få en faktura från Swedbank Pay. Du med MoreGolf Mastercard kan också välja att dela upp betalningen räntefritt.

Fördelar för dig som medlem:
– Ditt medlemskap för 2023 aktiveras omgående.
– Du betalar snabbt och enkelt.
– Du kan direkt skriva ut ett kvitto för friskvård.

Se film om hur du betalar via min golf

Inloggning till min golf

Hur betalar man via min golf?

Du loggar in med ditt golf-id och lösenord. På första sidan efter att du loggat in hittar du en blå ruta där det står Obetalda avgifter.

Gemensam betalning för alla i samma familjegrupp!

Samla hela familjen i en familjegrupp, då kan kontaktpersonen betala för alla på en gång på Min Golf.

1. Gå in under Mina inställningar
2. Klicka på Sekretess och nix
3. Bocka i att ni godkänner att kontaktpersonen i familljegruppen betalar dina avgifter.
4. Kontaktpersonen kan sedan logga in och betala för samtliga i familjegruppen på en och samma gång.

OBS! Önskar du kvitto för friskvård är det viktigt att du betalar din egen avgift.

Kvitto till friskvård

Betalar du din årsavgift online kan du själv skriva ut kvitto för att kunna söka friskvårdsbidrag hos din arbetsgivare.
Du kan också få med ditt fullständiga personnummer på kvittot.
Det du då behöver göra är att under Mina inställningar och Sekretess och Nix godkänna att ditt personnummer visas på dina kvitto.

Tidigare kvitton kan du sedan hitta under Genomförda betalningar.

1. Klicka på den betalning du önskar kvitto.

Glömt ditt lösenord?
Om du inte vet vilket lösenord du har klickar du på Glömt lösenord och fyller i uppgifterna där så skickas ett nytt lösenord till din registrerade mejladress.

Behöver du hjälp?
Eller om du har några funderingar gällande ditt medlemskap eller något annat är du alltid välkommen att kontakta oss mig.

Stort tack på förhand och välkommen till ännu en härlig golfsäsong!

Jahn Thelin
Ban- och Klubbchef