Åre Golfklubb 30 år, 1989-2019

Välkommen till Åre´s 18 håls golfbana i trevlig fjällmiljö.

Åregården Golfpaket

Boka via denna länk>>>

Väster om Åre och Åreskutan ligger Åre golfbana. Denna natursköna och variationsrika 18-hålsbana är vackert belägen intill Indalsälvens forsar med böljande fjäll och skogar i horisonten. Åres golfbana är en trevlig utmaning oavsett handicap och varför inte passa på att uppleva en golfrunda i den ljusa sommarnatten. Ett garanterat fint äventyr och något att minnas när hösten kommer.
I vårt golfpaket får ni möjligheten att spela på Åres fängslande golfbana och sedan somna i en nybäddad säng med krispiga lakan, kanske efter en värmande bastu. Givetvis ingår vår makalösa frukost samt greenfee.
Vill ni stanna längre erbjuder vi alla att boka tilläggsdygn fördelaktigt i samband med paketet.

Erbjudandet gäller ett dygn med frukost och inkluderar greenfee på Åre Golfklubb.

Gäller perioden 24/6 – 15/9.
Dubbelrum 850 kr/dygn/person; då ingår frukost och en greenfee/person.
Det är möjligt att boka av fram till 24 timmar innan ankomst.