Åre Golfklubb fyller 30 år

Välkommen till våran 18 håls golfbana i trevlig fjällmiljö.

Köp ditt golfmedlemskap, greenfeemedlemskap, distansmedlemskap vid #skidåkarnasgolfklubb

Huvudpartners

Gör en hål in one på hål 14, vid någon av klubbens ordinarie tävlingar så vinner du ett säsongskort vid Skistar Åre.

Åre bjuder på den unika kombinationen skidåkning och nöje i norra Europas mysigaste och trendigaste fjällby. Här återfinns en internationell atmosfär med många utländska besökare.

Stämningen och atmosfären i Åre är unik. Den lilla pittoreska byn är kärnan i Skandinaviens mest internationella skidort.
Här finns modern shopping, ett stort restaurangutbud och ett dignande uteliv. En liftresa bort finns de mäktiga fjällen med variationsrik skidåkning för alla smaker.
Backarna i Åres tre resmål;
Duved, Åre By och Björnen går från nybörjarvänliga till tokbranta och passar alla smaker.

Holiday Club Åre är upplevelsehotellet för er som vill göra mera än bara åka skidor. Här bor ni 4-stjärnigt i hotell eller lägenheter mitt i centrala Åre med bad, spa, bowling och andra roliga aktiviteter för konferensen eller familjen. Åres alla äventyr väntar precis utanför dörren, liksom byns hela utbud av nöjesliv och shopping.