Åre Golfklubb fyller 30 år

Välkommen till våran 18 håls golfbana i trevlig fjällmiljö.

Köp ditt golfmedlemskap, greenfeemedlemskap, distansmedlemskap vid #skidåkarnasgolfklubb

Åre golfvecka 2019

Söndag 28 Juli

Golfveckan startar med en upptaktstävling “Jubileumsputten”

Denna tävling spelar vi på shipp och puttinggreenen med kvalomgångar samt finalronder. Vinnaren spelar 4-5 varv på en uppsatt 18 håls puttingbana. Första start och första kval 11.00. Anmälan sker i GIT. Grillning av hamburgare i samband med tävlingen.

Måndag
Spelar vi 2-manna Irish Greensome slaggolf, handicapet är uträknat så att spelaren med lägst hcp behåller 60%. spelaren med högst hcp behåller 40%.
Hcp läggs ihop och delas på 2.

Titelsponsor: Krogar i Åre / Duved

Tisdag
Spelar vi 2-manna scramble, slaggolf. Spelare med lägst hcp erhåller 50% av sitt hcp Spelare med högst hcp erhåller 20% av sitt hcp Därefter läggs spelarnas hcp ihop.

Titelsponsor: Nordic Refit

Partävling ,,, spelform ej klart

Titelsponsor: ICA Åre

Torsdag
Partävling  2-manna bästboll poängbogey hcp reducering med 10% för båda spelarna. Ronden är inte hcp grundande.

Titelsponsor: Holiday Club

Vi spelar singeltävling poängbogey i två klasser.

Titelsponsor: Golfstore / Östersund frösö golfshop

Vi spelar singeltävling poängbogey i två klasser.

Titelsponsor: Många företag i Åre by som skänker priser, denna tävling har det största prisbordet under hela veckan.