Tott Hotell

Greenfee-paket
Bo på Tott Hotel och spela golf på Åre Golfklubb!
På Tott Hotell Åre bor du i bekväma rum med utsikt över hela dalen och direkt kontakt med naturen. Äkta fjäll in – fjäll out helt enkelt.
I vårt golfpaket ingår en dags greenfee, du bokar själv din starttid på Åre GK (0647-206 09). När du checkar in får du en voucher som du löser in mot greenfee på Åre GK. I priset ingår även frukost, entré till pool och bastu.
Dubbelrum från 965 kr/person
Hotellet är öppet från 6 juli till slutet av september.
Välkomna till Åres skönaste fjällhotell!