Senior British Open 2018

Till medlemmar och partners vid Åre Golfklubb samt övriga supporters.

Vill du vara med och stötta min stora dröm, vi tar oss från Åre till S:t Andrews

Mitt namn är Stefan Arneson och representerar Åre Golfklubb sedan 2005.

Som en driven golfspelare startade min karriär 1980. Jag har varit aktiv på svenska touren mellan 1987-1992.

Under tidigt 90 tal kombinerades mitt spel med arbete som golftränare vid Gullbringa GGCC. Därefter lade jag tävlandet på hyllan, för att på heltid vara tränare vid Gullbringa mellan 1990-2004.

Därefter har jag kombinerat mitt nuvarande arbete i skolan (att arbeta med barn som har speciella behov) med golftränaryrket på olika klubbar i Kungälvs området (blandannat Lycke gk och kungälv-kode).

Men just nu gör jag en satsning på att kvala in till Senior British Open 2018, som utspelar sig på S:t Andrews Old Course.
Måndagen den 23 juli kommer jag kvala på en av fyra kvalbanor (Ladybank, Lundinlinks, Fairmont S:t Andrews och Scotscraig) med förhoppning att ta mig vidare till Old course.

För att denna satsning skall vara genomförbar behöver jag ta tjänstledigt från mitt jobb och fokusera på min träning, så att jag kan representera min klubb på ett bra sätt.

Vill ni vara med att stödja mig ekonomiskt i min satsning till The Senior Open. Kontakta mig eller Swisha ditt stöd.

För att få ihop min budget är alla bidrag välkomna, små, mindre, större. Ditt bidrag är det som gör skillnad.

Tack på förhand

Stefan Arneson
stefan@arneson.se
Tel och Swish 0707345577    (märk med The Open)