PGA PRO

Joakim Ekeroth är klubbens tränare

För åtta år sedan flyttade jag och min sambo upp till Åre. På vintern jobbar jag på Åreskiduthyrning i butiken och med guidningar. Jag har spelat golf sedan jag var 12 år, började på Aspeboda gk. Då jag är uppvuxen i Falun. Blev biten direkt och spenderade all ledig tid på golfklubben.
När jag senare vid 18 års ålder flyttade till Idre, så fick jag erbjudande om att jobba som tränare på Idrefjällens gk. Där blev jag kvar i 9 år! Gick grundtränarutbildning och tyckte att det var ett drömjobb att få arbeta med mitt största intresse. Sen flyttade vi till Stockholm där jag arbetade som assisterande Pro på Saltsjöbadens gk. Lärorika och roliga år.

Men efter några år i stadsmiljö så blev längtan efter fjällen stor och vi bestämde oss för att flytta till Åre. Under dom senaste 3 åren har jag tagit min utbildning till PGA Club professional. Vilket har gett mig så otroligt mycket kunskap och glädje för golfen och min egen utveckling. Så att jag i sommar ska få dela med mig av det till er på Åre golfklubb känns otroligt spännande och roligt.

Mer information om upplägg för träning, nybörjarkursen och temakurser kommer. Så håll utkik!

Vi hörs och ses men om ni har några frågor eller funderingar redan nu, tveka inte att höra av er!

Med vänlig hälsning,
Joakim Ekeroth