Övningsområden

Vi har tre övningsområden

Alla övningsområden får nyttjas för träning alt prova på golf. Du behöver inte vara med i golfklubben för att pröva på.

Golfklubbor finns att låna för dig som vill pröva på golf.

– Range för utslag max 200 meter. I bollautomaten fungerar 10:- samt poletter som köps i shopen. 10:- ger 18 bollar.

Var uppmärksam på att bollar ej får slås över maskinhallen pga fara för våra banarbetare samt att dyra övningsbollar försvinner i naturen.

– Puttinggreen

– Chippinggreen  / var vänlig och laga eventuella nedslagsmärken