Medlemsförmåner

Medlemsförmåner gäller fullvärdiga medlemmarGreenfee medlemmar och Vip medlemmar.
Visa upp ditt personliga rabattkort vid respektive företag för att erhålla deras erbjudande till dig. Saknar du/ni kort så finns dem att hämta på kansliet. Kontakta kansliet via mail info@aregolfklubb.com eller telefon 0647-206 09

Butik Tegel erbjuder 10% på hela sortimentet

nordic_refit_turkos_cmyk

Erbjudande till dig som går till Nordic refit första gången. 50% rabatt på naprapatbehandling.
För dig som är medlem i Åre gk har en fast rabatt på 15% på naprapatbehandling.
Magdalena Waller
Leg. naprapat
Nordic Refit, Åre
Årevägen 80
83013 Åre
tel: 0647-675070
mob: 070-2055231

Stiklestad Hotel logo

Erbjuder golfpaket vinter och sommar för 875:- p/person.
Nå kan man spille golf i (golfsimulator 2 timmar 4 pers) på Stiklestad Golfklubb også… Øve seg til sesongen:)

Ekstratilbud for grupper: oppgradering til 2 suiter uten ekstra kostnad (der vi har kapasitet), disse kan ”loddes” ut i gruppen, eller gis til noen som fortjener det litt ekstra 🙂

Grädda erbjuder 10% på hela sortimentet

Åre Skidsport

Åre Skidsport; Torget

15%  rabatt på skidhyra.
10%  rabatt på cykelhyra.

Best Western hotell i Umeå erbjuder dubbelrum fredag -söndag för 600:- / natt (min 2 nätter), gäller året runt.
Besök gärna 3 fina golfbanor i närområden, Norrmjöle gk   Umeå gk   Sörfors gk

Tott Hotell erbjuder

20% rabatt på mat i Gute Grill & Bar Åre (ej dryck)

10% rabatt på boende Tott Åre och Tott Visby.

Ange Åre golfklubb vid beställning för att erhålla rabatt.

Drop in pris på Bowling 200:- per timme och bana (ord pris 350-400:-)

Åre skiduthyrning vid Rödkullen erbjuder 15% vid skidhyra samt 20% på skidslip och skidservice.

Beijer Byggmaterial i Åre erbjuder 15% på alla varor förutom redan nedsatta varor.

HÅRSTUGAN Åre Frisörsalong 0647- 50059

Vigdis Jörgensen erbjuder 10% avdrag på notan.

Åre golfklubb

Erbjuder till medlemmar Vip-distans 50 % rabatt på ordinarie greenfee på Åre Golfbana. Inga rabatter i kombination. Lägsta pris 175:-

Skhoop ny

20% på vår regn kjol och regn kappa, du hittar den på: www.skhoop.se
maila till info@skhoop.se för att erhålla din rabattkod. Med reservation för slutförsäljning.

Åre ljud och bild erbjuder 10 % på alla tillbehör.

Åre golfklubb reserverar sig för eventuella missuppfattningar eller felskrivningar av erbjudanden.