Logobollar 2017

Nu kör vi igång med Titleist Loggobollskampanj!

Köp 15 dussin av valfri bollmodell (undantaget DT Truesoft) och få 1 dussin Titleist Pro V1 utan kostnad.

Köp 30 dussin av valfri bollmodell (undantaget DT Truesoft) och få 3 dussin Titleist Pro V1 utan kostnad.

Köp 60 dussin av valfri bollmodell (undantaget DT Truesoft) och få 6 dussin Titleist Pro V1 på köpet.

Vi hjälper er gärna att välja rätt bollmodell.

För mer information och order kontakta gärna Göran Knutsson/Frösö Golfshop, 0708-584045 eller pro@ofg.nu.