Juniorkommitten

Träningsdagar 2017 blir söndagar 16 till 17.30.
Start blir 28 maj till 2 juli. Uppehåll och start igen 6 aug. Avslutning 24 sept.

Klubbens tränare Joakim Ekeroth hälsar er välkomna tillsammans med Petter Eklund.

Klubbens medlemmar tränar gratis

Anmälan: info@aregolfklubb.com

0647-206 09 | info@aregolfklubb.com | aregolfklubb.com

För dig som inte har golfklubbor så finns det att låna vid juniorträning, samt vid andra spel och träningstillfällen.

Alla klubbens juniorer  tränar gratis.

Juniorstegen förenklar för den som vill vara ledare åt golfande ungdomar. Dessutom presenterar den en plan för unga där man får möjlighet att utvecklas efter färdighet inom golfens många områden (tekniskt kunnande, regler, etikett och spel). Då kan föräldern/faddern på ett enkelt sätt följa barnets utveckling och även fungera som en examinator åt barnen för diverse kunskapssteg i planen. Detta kan då ske utan krav att själv vara aktiv golfspelare.

Det finns 5 steg man ska klara av – Skölden, Järn, Brons, Silver och Guld. Vid avklarat Guldmärke erhålls hcp 54 = Grönt kort.