Hålpartner

Hål 1

Medarbetarna hos Bjurfors Åre är bofasta på orten och arbetar efter Bjurforsmetoden: en välbeprövad sjustegsmetod som säkrar kvaliteten genom hela din bostadsaffär. Mäklarnas lokalkännedom och känsla för Åres attraktiviteter har gjort kontoret mycket framgångsrikt.

Hål 2

Green hål 2 nylundstam

Vi på Lundstams är experter på Återvinning, källsortering och avfallshantering.

Varje dag slänger var och en av oss en mängd olika material som blir både sopor och avfall. Varenda liten pryl ska dessutom slängas och tas om hand på rätt sätt och rätt plats för miljöns skull. Det blir en del att hålla reda på. Samtidigt finns stora ekonomiska fördelar med att sortera avfall, särskilt om det görs på ett enkelt sätt.

Hål 3

Green hål 3

Holiday Club Åre är upplevelsehotellet för er som vill göra mera än bara åka skidor. Här bor ni 4-stjärnigt i hotell eller lägenheter mitt i centrala Åre med bad, spa, bowling och andra roliga aktiviteter för konferensen eller familjen. Åres alla äventyr väntar precis utanför dörren, liksom byns hela utbud av nöjesliv och shopping.

Hål 4

Green hål 4Grädda

Hål 5

Green hål 5Tegel

Tegel är en mysig butik i Åreparken, ett stenkast från Åre Torg, med en unik blandning av kläder och accessoarer.

Hål 6

Hål6

Hål 7

Green hål 7Norrmontage

Norrmontage AB

Ett tillverkande företag med fokus på eldistribution och elkraft

Hål 8

Broken är Åres självklara skidåkar- och stammishak vars Megaburgare har ett legendariskt sätt att stilla all form av hunger efter en hel dag på fjället. På den numera klassiska hörnan av Åre torg som i stort sett alltid är öppet hänger folk året runt och surrar om allt ifrån Skidåkning till raketforskning. Alltid med skön musik och avslappnad stämning.

Boka inte, Kom hit!

Hål 9

Hål 9 green himmelICA_Duved_logo
Hos oss på ICA Duved hittar du en trevlig och välsorterad livsmedelsbutik. Under hösten har vi dessutom jobbat stenhårt för att förbättra butiken. Nu hittar du alltid en välfylld delikatessdisk, nygräddade pizzor, färdigrätter, nybakat bröd samt mycket annat smått och gott i butiken.

Du kan till och med göra dina inköp på internet, med hemkörning. Det ska vara lätt att handla!

Hål 10

Green 10

I vårt Brasseri med ingång från Åre Torg är det lätt att trivas året runt.

Vår köksmästare Anders Andersson bjuder på en meny med Jämtländska råvaror, Franska smaker och Svenska klassiker. Är du sugen på pizza som smakar som den skall så har vi även det. Kom till oss för en snabb lunch, härlig middag eller bara för att ta något snabbt i vår restaurangbar.

Hål 11

Green 11

Mäklarhuset lila

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Åre

Ska du köpa eller sälja en bostad? Gör det enkelt för dig. Mäklarhuset erbjuder dig en heltäckande mäklartjänst och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder. Vårt mål är att göra bostadsmarknaden till en mindre krånglig plats.

Hål 12

Green 12

I dag er vi en ledende totalleverandør av fullstendig renovering til hotell og restauranter over hele Skandinavia. Dessuten har vi lagt til prosjektering av nyetableringer i tilbudet vårt.

_________________________________________________________

Hål 13

Hål 13Hotell Åregården

SKIDÅKNING, MJUKA SÄNGAR, GOD MAT och NJUTNINGSFULLA GLAS

Kontakta oss för bokningar på tel: 0647-178 00  reservations@aregarden.com

Hål 14

14 green

Åre By

Vill du till ett ställe med puls, skidåkning i världsklass och ett uteliv som inte många svenska städer kan konkurrera med? Då ska du till Åre by. Med sina många backar, varierande terräng och moderna liftsystem erbjuder Åre Skandinaviens bästa skidåkning…

Hål 15

Green 15 himmel

Hotel Botnia – ett helt ovanligt hotell / Umeå

Här ingår både skjuts och kvällsbuffé
Det spelar ingen roll om du är en ”långliggare” eller bara vill stanna över natten. Vi uppfyller de flesta förväntningar på service och omtanke.

Besök gärna 3 fina golfbanor i närområden, Norrmjöle gk   Umeå gk   Sörfors gk

Hål 16

I Åre, på VM-platån precis under VM:8an innan du kliver av liften, har vi vårt testcenter. Där har vi så gott som hela vårt skid-sortiment. Hit är du välkommen in och testa skidor kostnadsfritt. Vi har håller stängt när VM:8an är stängd.

Hål 17

Fairwai 17 nr 2

Från idé till färdigt hus

Hål 18

hål 18Johnssons El

EN PÅLITLIG INSTALLATÖR

Vi är Jämtlands äldsta, och vassaste, totalleverantör inom all elteknik och larm/säkerhet. Det bästa vi vet är att projektera, installera och reparera. Och att göra våra kunder nöjda. Dessutom finns vi över hela länet.