Greenfeemedlemskap

GREENFEEMEDLEMSKAP FÖR GOLF

I Greenfeemedlemskapet ingår: 1 gratis greenfeecheck / tidningen Svensk golf / rabattkort laddat med förmåner  / vid spel på Åre golfklubb betalar du en lägre greenfeeavgift som motsvarar länsgreenfee.

Greenfeemedlemskap och Distansmedlemskap Kan uppgraderas under året.

Vi skickar faktura men betalning kan även göras med Swish efter överenskommelse.

Swish 1236525570  ( uppge vad betalningen avser)

Medlemskapet kostar 1400:- och följande ingår,

– Medlemskort och ett aktivt Golf-id för bokning av starttider och inloggning till min golf. www.golf.se.
– Medlemskap i en golfklubb som är ansluten till SGF (Svenska Golfförbundet).
– Tidningen Svensk Golf skickas ut till alla medlemmar boende i Sverige, för Er som bor utomlands skickas tidningen mot en avgift på 400:- / år.
– Bagbricka som kan hämtas i receptionen på klubben.
– EGA exakt hcp eller EGA exakt tävlings hcp
– Årlig handicaprevision
– Tillgång till utskrift av ett hcp-certifikat för spel utomlands.
– Snabb hantering
Försäkringar
Alla medlemmar erhåller SGF:s ansvarsförsäkring som omfattar spel i Norden och SGF:s olycksfallsförsäkring som täcker spel i hela världen.

Varmt välkomna!

Välj typ av medlemskap: