Greenfeemedlemskap

GREENFEEMEDLEMSKAP

I Greenfeemedlemskapet ingår: 1 gratis greenfeecheck / tidningen Svensk golf / rabattkort laddat med förmåner  / vid spel på Åre golfklubb betalar du en lägre greenfeeavgift som motsvarar länsgreenfee.

Medlemskapet kostar 1300:- och följande ingår,

– Medlemskort och ett aktivt Golf-id för bokning av starttider och inloggning till min golf. www.golf.se.
– Medlemskap i en golfklubb som är ansluten till SGF (Svenska Golfförbundet).
– Tidningen Svensk Golf skickas ut till alla medlemmar boende i Sverige, för Er som bor utomlands skickas tidningen mot en avgift på 400:- / år.
– Bagbricka som kan hämtas i receptionen på klubben.
– EGA exakt hcp eller EGA exakt tävlings hcp
– Årlig handicaprevision
– Tillgång till utskrift av ett hcp-certifikat för spel utomlands.
– Snabb hantering
Försäkringar
Alla medlemmar erhåller SGF:s ansvarsförsäkring som omfattar spel i Norden och SGF:s olycksfallsförsäkring som täcker spel i hela världen.

Varmt välkomna!

Välj typ av medlemskap: