Boka Golfpaket

Boka ditt golfpaket med våra samarbetspartner i Åre med omnejd.
För tillfället är dessa våra partners som har fina erbjudanden. Golfpaket bokas säkrast perioden 15 juni-15 sept.
Åre golfbana och Åre golfklubb är belägen väster om Åre och Åreskutan här väntar en naturskön skogs och parkbana i Jämtland. Detta intill Indalsälvens forsar med böljande fjäll och skogar. Älska Åre året runt genom att spela 18 variationsrika hål i den ljusa sommarnatten. Åres golfbana är en trevlig utmaning oavsett handicap och ingen glömmer klubbens avslutningshål som blivit Åregolfklubbs signaturhål.
– skistar
Ni hittar deras erbjudande i flikarna till höger alternativt klicka på ovan länkar.

Välkomna till #skidåkarnasgolfklubb