Holiday Club 2017

Boka ditt golfpaket

Bo på Holiday Club Åre – och få en dags greenfee på Åre Golfklubb. Åre golfbana med 18 hål i skog och park är en trevlig utmaning oavsett ditt handicap. Här spelar du golf med fjällen och Indalsälven som kuliss.

I vårt golfpaket ingår entré till Holiday Club Sports & Swim world med stort SATS-gym, gruppträningsklasser, morgonsimning i motionsbassäng och jacuzzis och utomhuspool som återhämtning efter dagen.

I detta paket ingår även en dags greenfee och middag på restaurang Grow på Holiday Club.

Pris från 1395 kr för del i trippelrum.