AGO Mitt i Åre

Mitt i Åre

Golfpaket AGO Mitt i Åre 2016

Bo i välutrustade lägenheter centralt i Åre by och spela på Åre fina 18-hålsbana! Från lägenheten har du gångavstånd till restauranger, shopping och andra aktiviteter. Pris från 1540:-/person för fyra dagars boende och tre dagars greenfee. Priset gäller del i lägenhet (beräknat på 4 boende).

Önskar du annan lägenhetsstorlek eller annat antal golfdagar är det bara att kontakta oss på 0647-51500 el info@agoiare.se

Välkommen med din bokning!

AGO Mitt i Åre tel 0647-51500 info@agoiare.se  www.mittiare.se

Varmt välkommen till Åre i sommar! Boka ett golfpaket så får du både boende, golf och kanske andra spännande sommaraktiviteter i Åre på samma gång!