Golfnyheter Medlemsbrev

ÅRE golfnyheter

Hej bästa medlem,

I kalendern så har vi den 12 januari. I Åre är det den snörikaste vintern på många år. Skidåkning utför och på längden är helt perfekt.

Många frågar mig vad som sker på klubben under vintern!

Som ni säkert vet är det jag tillsammans med styrelsen och Era ideella insatser som arbetar denna tid på året.

På kansliet sker massor med avstämningar från det gångna verksamhetsåret. Detta i våra system gällande, medlemmar, ekonomi, förberedelse inför kommande verksamhetsår.

I GIT ses alla artiklar över så att vi har rätt prissättning samt giltighetstider, starttidsschemat förbereds så att det går att boka tider till sommaren. Därmed behövs även alla startförbud läggas upp för kommande tävlingar samt rätt greenfeepriser för alla olika kategorier. En hel del statistik sammanställs.

Som ni säkert har uppmärksammat så har en faktura för 2018 års avgifter landat i er brevlåda. Detta året blev det 768 kuvert med ett följebrev.

Ny budget upprättas, styrelsemöten avlöser varandra med andra träffar inom distriktet, shopen, tävlingsplanering, PRO verksamheten, Hur utvecklar vi shopen samt planerar för Demodagar (klubbtest ute på klubben)

Nya avtal skrivs med klubbens partners, samt att hitta nya partners.

Diverse marknadsföringsaktiviteter samt upprättande av nya golfpaket.

Vill också passa på att tacka alla som svarat på medlemsenkäten (Players) här har vi fått ett flertal mycket bra förslag till hur klubben kan utvecklas. Styrelsen kommer till nästa möte att jobba med denna fråga.

Naturligtvis sker det dagligen eller löpande en hel del. Registrering av nya medlemmar men även utloggning av de som bytt klubb osv. Telefon, mail, postfacket, fakturering, attestering, mm.

Några prioriteringsområden just för tillfället är att anställa och få ihop ett bra gäng som jobbar på klubben i sommar. Det är endast 3,5 månader tills att vi startar med vårbruket.

Banstatus, i denna fråga återkommer jag. Skall ut och gräva på alla greener för att se om vi har någon isbildning. Förhoppningsvis är det inte lika svårt som förra året.

Maskinparken behöver alltid service under denna period. Slipning, lagning , justering av aggregat. Oljebyten och andra kontroller.

Till veckan så görs beställning av gräsfrö och gödsel. Här krävs en hel del uträkningar för att hamna rätt.

Ja, detta var lite av det som sker. Klubben behöver alltid hjälp så är du sugen på att göra något i vår gemenskap hör av dig.

På återseende

Janne Thelin