Golfnyheter September

ÅRE golfnyheter

September, en underbar tid
Passa på och njut av den bästa tiden på golfbanan, vi tycker själva att banan är i otroligt bra skick,.
Hål 18 börjar få ett litet nytt utseende ”Åregolfklubbs signaturhål” –nu kan du se indalsälven mycket tydligare, bara det är värt ett besök.

Golfpaket också i september
September är en populär månad för grupper och speciellt för våra golfpaket som erbjuder greenfee, middag, övernattning och frukost.
Läs mer om våra golfpaket här
Golf och Event
Åre Höstmarknad är ett välbesökt event som går av stapeln 25-27 september. Höstmarknad med skördefest, en genuin och trevlig stämning i by. Kombinera marknaden med en golfrunda.

Här kommer två filmer om hur vi vårdar banan

Se filmen här om vad som sker när golfare beträder greener vid frost

Konsten att laga nedslagsmärken på bästa vis

Vi ses på Åre golfklubb