Golfnyheter December

God Jul och Gott Nytt År

Vintersäsongen har öppnat

I Åre har skidsäsongen börjat på allvar, en WC tävling för damer är genomförd, ett antal backar har öppnat i väntan på att Kung Bore hör av sig på allvar. Väder är som bekant något många talar om i hela landet. Vi kan dock konstatera att Åre by kommer att bjuda på en vit jul. Tack och tack för det.

Presentkort

Varför inte ge bort ett medlemskap i  julklapp eller ett nybörjarmedlemskap med grönt kort kurs.

Golfbanan

Banan har nu stängt efter ett rekordlångt öppethållande, golf spelades på klubben ända fram tom den 8 november. Men nu är banan invintrad och för tillfället så ser det bra ut med snö på hela spelfältet, vilket bådar gott för säsongsstarten.

Golfen ökar igen

2015 ökade golfen med ett överskott som uppgick till 1 958 fler golfare se hela rapporten här

Golfhäftet

Vill du vara med och stötta Åre golfklubb genom att beställa ditt golfhäfte genom oss så tar vi upp beställningar fram tom 30 januari 2016.  Maila till info@aregolfklubb.com eller ring 0647-20609 förskottsbetalning 495:- därefter sänder vi ut ditt kort med leverans under februari.

Tyck och hjälp gärna till

Har du något förslag till hur vi kan utveckla eller förbättra vår klubb , hör gärna av dig.

Golf som träningsform, visste du att!

– Golf är långsiktigt hållbar träningsform

– Inkörsport till ett livslångt tränande och en aktiv livsstil.

– Inkörsport till övrig träning i samband med rehab.

– Huvudsaklig träningsform för äldre personer.

– Kompletterande träningsform för yngre personer.

– Folkhälsomyndigheten rekommenderar minst 150 min fysisk aktivitet i veckan. En 18-håls golfrunda varar ca 240 min.