Brevlådeklubb

Åre golfklubb är också en klassisk brevlådeklubb där du kan köpa ett billigt medlemskap i vår golfklubb, ett så kallat distansmedlemskap. Ett  golfmedlemskap vilket passar dig som spelar på flera olika banor.

Självklart så har vi en golfbana med 18 hål som nu är mer än 25 år.

Distansmedlemskapet kostar endast 649:-

Vi har valt att erbjuda en prisvärd medlemskapshantering ett så kallat Expressmedlemskap

I medlemskapet ingår och  alla medlemmar erhåller

– Medlemskort och ett aktivt Golf-id för bokning av starttider och inloggning till min golf. www.golf.se.
– Medlemskap i en golfklubb som är ansluten till SGF (Svenska Golfförbundet).
– Tidningen Svensk Golf skickas ut till alla medlemmar boende i Sverige, för Er som bor utomlands skickas tidningen mot en avgift på 400:- / år.
– Bagbricka som kan hämtas i receptionen på klubben.
– EGA exakt hcp eller EGA exakt tävlings hcp
– Årlig handicaprevision
– Tillgång till utskrift av ett hcp-certifikat för spel utomlands.
Försäkringar
Alla medlemmar erhåller SGF:s ansvarsförsäkring som omfattar spel i Norden och SGF:s olycksfallsförsäkring som täcker spel i hela världen.

• Bli medlem nu genom att fylla i formuläret nedan.

Välj typ av medlemskap:

Välj därefter: