Alla Medlemskapsformer

Avgifter för 2018

Bli medlem i Åre golfklubb genom att fylla i och skicka formuläret längst ner på sidan. Eller ring tel. 0647 20609.
Vi garanterar snabb hantering ett så kallat expressmedlemskap

I priset för  golfmedlemskapet ingår, alla medlemmar erhåller samtidigt

– Medlemskort och ett aktivt Golf-id för bokning av starttider och inloggning till min golf. www.golf.se.
– Medlemskap i en golfklubb som är ansluten till SGF (Svenska Golfförbundet).
– Tidningen Svensk Golf skickas ut till alla medlemmar boende i Sverige, för Er som bor utomlands skickas tidningen mot en avgift på 400:- / år.
– Bagbricka som kan hämtas i receptionen på klubben.
– EGA exakt hcp eller EGA exakt tävlings hcp
– Årlig handicaprevision
– Tillgång till utskrift av ett hcp-certifikat för spel utomlands.
Försäkringar
Alla golfmedlemmar erhåller SGF:s ansvarsförsäkring som omfattar spel i Norden och SGF:s olycksfallsförsäkring som täcker spel i hela världen.

• Bli medlem nu genom att fylla i formuläret nedan.

Vi skickar faktura men betalning kan även göras med Swish efter överenskommelse.

Swish 1236525570  ( uppge vad betalningen avser)

AKTIV MEDLEM

I medlemskapet ingår : Fritt spel på banan / rabattkort laddat med förmåner / länsgreenfee inom distriktet / greenfeerabatt vid klubbar som vi samarbetar med.
Årsavgifterna baseras på medlemskap i Åre gk samt spelrätts avgift och eventuell engagemangspeng.

• Senior 3 900 kr (600 kr kan återbetalas efter 8 timmars engagemang).
  • Juniorer 1 400 kr (13–21 året). (300 kr kan återbetalas efter 8 timmars engagemang)
  • Knatte 400 kr (upp t.o.m 12 år). Gäller barn till fullvärdig medlem alt. boende i Åre Kommun.
  • Nybörjare 1 400 kr (första året). Introduktionsmedlemskap för dig som tagit grönt kort under innevarande år.
  • Studerande 1 400 kr (max 25 år med giltig studielegitimation).
  • Familj Max 8600 kr + Engagemangspeng (sammanboende föräldrar med hemmaboende barn i junior- eller knatteåldern(Familj =2+?)). (1800 kr engagemangspeng kan återbetalas efter 24 timmars arbete sammanlagt)
  • Veteran 2100 kr (65+) Gäller för 9 hål per dag, alla dagar. Vid spel 18 hål betalas greenfee för 9 hål.
  • Par mitt i livet 4200 kr (Sammanboende föräldrar med barn upp tom 6 år erhåller 2 fullvärdiga medlemskap med 2 spelrätter. (600 kr kan återbetalas efter 8 timmars engagemang)

GREENFEEMEDLEMSKAP

Ett Greenfeemedlemskap passar dig som spelar lite mindre. Troligtvis bor du inom Jämtland / Härjedalen.

I medlemskapet ingår: 1 st Dagsgreenfee / tidningen Svensk golf / rabattkort laddat med förmåner  / vid spel på Åre gk betalar du en lägre avgift = länsgreenfee

• Senior 1400 kr

DISTANSMEDLEMSKAP

För dig som bor utanför Jämtland Härjedalen och som vill ha Åre Golfklubb som hemmaklubb.

I golfmedlemskapet ingår: Medlemskap i Åre golfklubb /tidningen svensk golf / Golf ID som ger möjlighet till spel mot greenfee på de flesta banor i hela världen /EGA exakt handicap eller EGA exakt tävlingshandicap / Inloggningsuppgifter till min golf / vid spel på Åre gk betalas full avgift.

• Medlemskapet kostar bara 695 kr.

supportermedlemskap

Jag vill stödja Åre golfklubb med 400:- eller så vill ta en paus i ditt golfspelande men ändå vara kvar som medlem och stödja Åre golfklubb.
Seniorer och juniorer betalar då 400 kr.

Välj typ av medlemskap:

Välj därefter: