Ta golflektioner

Ett effektivt sätt att utveckla din golf är att ta lektioner hos en PGA golfpro. De har en lång utbildning om hur svingen fungerar, bollflyktslagarna, utrustningens konstruktion och kanske framförallt pedagogik.

Passa på att förbättra din golf under sommaren. Boka i mindre grupp eller kom själv.

Privatlektioner //  lektioner erbjuds på kvällar och helger.

1-4 personer

30 min 300:-

60 min 600:-

Lektionspaket

6 x 30 minuter 1500:- (tiden nyttjas helt efter dina egna önskemål, tex teknikträning eller spelträning)

Spellektioner

1-4 pers spelar 9 hål.
Vi tränar bla. spelstrategi, klubbval, förbättra ditt spel på banan.
Pris 9 hål  900:-, 18 hål 1600:-

Gruppträning med fasta tider på helg och bestämt träningstema.
Det kommer att anslås tid och vilken typ av träning.

5 – 8 personer tränar under 1.5 timmar med tex ( pitch, drive, puttning)

Pris 100:- / person

__________________________________

Lektioner bokas i huvudsak fredagar och helger.
Boka i reception på Åre gk

Frågor om kurser lektioner görs direkt till PRO Jocke Ekeroth 0709-890265