Företagsgolf

Företagsgolf stärker relationer, varumärken och vänskap

Åre golfbana är belägen ca 12 km väster om Åre längs med fina Indalsälven.

Här erbjuder vi er en gemytlig plats med hög service och vi skräddarsyr ert arrangemang efter dina önskemål.

Vår golfvärd är naturligtvis på plats för bästa service. Vi ser till att allt finns på plats för arrangemanget och att tävlingarna ”längsta drive” och ”närmast hål” är förberedda.

Företagsgolf kan bokas alla vardagar från 15 juni – 15 september med start mellan 08.00-17.00 . Med hänsyn till dagsljus.

Grundpaket företagsgolf:

• Starttider
  • Greenfee
  • Upplägg av tävlingen i GIT
  • Utskrift av scorekort
  • Tävlingsinformation vid incheckningen
  • Närmast hål & längsta drive
  • Resultatlistor
  • Tillgång till en golfbil för de som vill följa tävlingen ute på banan
  • Plats för egen skyltning vid klubbhuset
  • Prisutdelning – vi tar även hand om din prisutdelning om vill.
  • Lottning och startlista
  • Övningsbollar på ranchen

Lottning

Efter konsultation med dig, som känner dina gäster, så kombinerar vi bollarna så att rätt personer spelar tillsammans. Vem man spelar med är ju en viktig del av dagen. Här läggs ofta grunden till kommande affärer.

Utöver grundpaketet erbjuder vi,

Före tävlingen på plats

Kaffe / Te smörgås och andra förfriskningar står uppdukade

Ute på banan
Här kan vi servera förfriskningar från mobilt fordon, du som kund bestämmer omfattning.

After golf och prisutdelning?
Efter tävlingen kan vi erbjuda en spännande buffé från någon krögare i byn.

Prisbord
Vi hjälper gärna till med ett anpassat prisbord. Du som kund anger en budget och vi tar fram färdiga förslag.

Annat som förstärker ditt budskap
Smycka klubbhusområdet och eller banan med företagets budskap. Vi är öppna för alla typer av lösningar.
Företagsflagga på flaggstång vid 1:a Tee.

Du kanske vill du plussa på med:
Vi erbjuder allt från Clinic på Driving Range före tävlingen med vår Pro till enkla/roliga tävlingar under och efter golftävlingen för att förstärka upplevelsen. 1000:- per timme ex moms.

Pris grundpaketet
Företagsgolf – Löpande start eller kanonsstart

– per boll (upp till 4 deltagare)                                           1 500 kr
– första timmen (upp till 24 deltagare)                           8 000 kr
– andra timmen (upp till 48 deltagare)                           6 000 kr
– tredje timmen (upp till 72 deltagare)                           4 000 kr

Företagsgolf – Kanonstart senast kl 10:00

Mervärdesskatt 25 % tillkommer på ovanstående priser.

Vill ni synas hos oss hela säsongen?

Här finns det utmärkta sätt att kommunicera med alla våra medlemmar, samt alla våra gäster.