Delbetalning av årsavgifter

MoreGolf Mastercard

Nu kan du enkelt delbetala din eller familjens årsavgift med MoreGolf Mastercard.

Du delar upp betalningen på 6 eller 12 månader utan ränta och betalar endast en delbetalningsavgift på 25:- per månad.

Exempel: Din årsavgift är 3800 kronor. Då betalar du 659 kronor per månad i 6 månader eller 342 kronor per månad i 12 månader.

MoreGolf Mastercard innehåller även flera andra förmåner som försäkringar, bonus på alla köp och greenfeerabatter m.m. Läs mer och ansök på moregolf.golf.se

För att aktivera delbetalning via autogiro behöver ansöka om More Golf Mastercard.